26 / 04 / 2024

Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı!

Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı!

Tokat il merkezinde özel idare bünyesinde bulunan ve işletmesini 5 yıldır Yaşaroğlu Otelciliğin yaptığı Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı. 1 yıl içinde Tokat'a kazandırılması hedefleniyor



Tokat il merkezinde özel idare bünyesinde bulunan ve işletmesini 5 yıldır Yaşaroğlu Otelciliğin yaptığı Büyük Tokat Oteli için yeni ihale yapıldı. 


AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, uzun yıllardır atıl durumda bulunan Tokat Büyük Oteli'nin kimin aldığının önemli olmadığını belirterek, "Dedeman adı altında Konyalı bir firmanın teklifi uygun bulunmuş. Şuan 20-30 trilyonluk bir harcama ile mevcut ana konsept korunup yeni eklerle, kongre merkezleri de olacak şekilde 1 yıl içinde Tokat'a kazandırılması hedefleniyor" dedi. 


Milletvekili Aslan. 39 Yıllığına kiraya verilen Tokat Büyük Oteli'nin uzun bir süredir atıl halde durduğuna dikkat çekerek, "Yıllar önce Tokat'a gelenlerle Ankara'da karşılaştığımızda Tokat Büyük Oteli'ııi soranlar var. Tanıtım için de önemli. 


Vali beyden bilgi aldım. Dedeman adı altında Konyalı bir firmanın teklifi uygun bulunmuş. Detaylı açıklamayı belki Valilik de yapacaktır ama şuan 20-30 trilyonluk bir harcama ile mevcut ana konsept korunup yeni eklerle, kongre merkezleri de olacak şekilde 1 yıl içinde Tokat'a kazandırılması hedefleniyor." diye konuştu. 


Anayurt 





Geri Dön