20 / 04 / 2024

tokat toki evleri yol yapımı

tokat toki evleri yol yapımı

Tokat'da TOKİ tarafından yaptırılan konutlarda oturan kadınlar, kar yağışı sonrası dik ve virajlı yolların kullanılmaz hale geldiğini söyleyerek, tencere tavalı protestoda bulundu. Tokat'ta kar yağışı sonrası 91 köy yolu ulaşıma kapandı.

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

Tokat Dedeli TOKİ Evleri yeniden ihale edilecek!

Tokat'ın Dedeli Mahallesi'nde Toplu Konut idaresi Başkanlığı tarafından inşa edilecek 436 adet konut ve 1 adet ticaret merkezi için yeniden ihaleye çıkacak.

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları!

Balıkesir Gönen Sarıköy Toplu Konut Projesi dahilinde 6 adet Alt Gelir Grubu konut açık satış usulü satılıyor. İşte, Balıkesir Gönen Toki Evleri başvuruları...

Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası!

106 adet konuttan meydana gelen TOKİ Kırşehir Kaman projesinde başvuru dönemi sona erdi. Peki, Kırşehir Kaman Toki Evleri kurası ne zaman?

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016!

Kırşehir Kaman Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirilecek olan 106 adet konut için başvuru dönemi 22 Haziran'da başlayacak. İşte, Kırşehir Kaman Toki Evleri kura çekilişi 2016..

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Tokat Artova TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Tokat Artova TOKİ Evleri başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülüyor. Projede 12 bin 816 TL peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Emekli TOKİ Evleri 2015 başvuru ve şartları neler?

Dar gelirli ve emekliler için TOKİ EVLERİ adı altında piyasadan daha ucuza ev temini sağlanıyor. Emekli ve dar gelirliler için Toki Evleri başvuru şartları neler? Düşük gelirli TOKİ evleri nasıl alınıyor? Şartlar neler? İşte cevabı...

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru!

Malatya Darende TOKİ Evleri başvuru dönemi bugün başladı. Yüzde 15 peşinatla ödeme yapılabilen projede 84,43 metrekare ve 129,62 metrekare olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunuluyor. Projenin ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Bursa Keles TOKİ Evleri başvuruları ne zaman?

tokat toki evleri yol yapımı Haberi

tokat toki evleri yol yapımı


Sabah saatlerinde belediye ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonrası yol tekrar ulaşıma açılırken, burada bir araya gelen kadınlar durumu protesto etti. Her yıl aynı sıkıntıyı yaşadıklarım söyleyen kadınlar, sabah saatlerinde çok sayıda aracın yolda kaydığını ve çocuklarının okula gidemediğini söyledi. 


6 YILDIR PROJEDE OLAN YOLU YAPMIYORLAR

 Kadınlar adına açıklamada bulunan TOKİ sakinlerinden Neriman Ateş 6 yıldır burada yaşadıklarım, inşaat sırasında yapılan şantiye yolunun kullanıldığını, dik ve virajlı olan bu yolun kendilerini sıkıntıya soktuğunu dile getirerek şöyle konuştu: Bu yollarımız şantiye yolu. Biz yollarımızın yapılması için imza kampanyası düzenledik. Bin yüz kişiden imza topladık, imzaları belediyeye teslim ettik. Burada bir kepçe geldi, öylesine çalışma yaptı geri gitti. 6 yıldır projede olan yollarımızı yapmıyorlar. 


Çocuğum sabah okula giderken, geri döndü. Artık can boğaza dayandı, sabretmek...