28 / 03 / 2024

toki 2017de indirim kampanyası yapacak mı

toki 2017de indirim kampanyası yapacak mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) her yıl indirim kampanyası yapıyor. Peki TOKİ 2017'de indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2023 yılında başlattığı yüzde 25 indirim detaylarını açıkladı. Peki, TOKİ yüzde 25 indirim kampanyası başvurusu nereden yapılır? TOKİ 2023 indirim kampanyası şartları neler? İşte detaylar...

TOKİ'de indirim müjdesi! Bakan oranı açıkladı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ'den konut ve iş yeri alan vatandaşların kalan borçlarını peşin ödemek istemeleri durumunda yüzde 25 indirimden faydalanabileceğini duyurdu.

TOKİ 25 indirim kampanyası için son gün bugün! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının başlatmış olduğu yüzde 25 indirim kampanyası için son gün bugün...

TOKİ'den indirim hamlesi! Yüzde 25 düşecek

TOKİ konutu olanlar dikkat! TOKİ için her yıl iki kere düzenlenen indirim kampanyasında yeni gelişme yaşandı. 24 Nisan’da başlıyor. TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlar, kalan borçlarını peşin ödemek isterlerse yüzde 25 indirimden faydalanabilecek.

TOKİ 2022 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişi yararlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) dün itibarıyla sona eren yüzde 25 indirim kampanyasından 38 bin 532 kişinin faydalandığını belirtti.

TOKİ 2022 indirim kampanyası 3 gün sonra sona eriyor! Yüzde 25 indirim fırsatını sakın kaçırmayın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ve TOKİ'ye borcu olanları yakından ilgilendiren indirim kampanyası 3 gün sonra sona erecek. İşte TOKİ'ye borcu olanları ilgilendiren TOKİ indirim kampanyası 2022 ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) indirim kampanyasına ilişkin tüm detayları açıkladı. İşte TOKİ'nin indirim kampanyası 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ’nin indirim kampanyasının detayları belli oldu! İşte ayrıntılar...

TOKİ indirim kampanyası detaylarına ilişkin resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve ticari ünite alıcıları için her sene yapılan indirim kampanyası bu sende gerçekleştirilecek. İşte indirim kampanyasının detayları...

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ 2021 indirim kampanyasının süresi uzayacak mı?

TOKİ'nin 21 Nisan'da başlattığı indirim kampanyası 28 Mayıs'ta sona eriyor. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar başvuru süresinin uzayıp uzamayacağını merak ediyor. 

TOKİ 2021 indirim kampanyası başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  borcunu erken ödeyip tapusuna kavuşmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için daha önce düzenlenen yüzde 20 indirim kampanyasını yeniden başlattı. Bugün başlayan kampanya 28 Mayıs'ta sona erecek.

toki 2017de indirim kampanyası yapacak mı Haberi

toki 2017de indirim kampanyası yapacak mı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 2015 ve 2016 yıllarında indirim kampanyası yapmıştı. Peki TOKİ 2017'de indirim kampanyası yapacak mı?

TOKİ 2017'de indirim kampanyası yapacak mı?

Her yıl indirim kampanyası yapan TOKİ, 2017'de indirim kampanyası yapacak. Henüz hangi şartları kapsayacağı belli değil. 

TOKİ 2017'de indirim kampanyası ne zaman?

TOKİ 2016 indirim kampanyasının ne zaman başlayacağı henüz belli değil. İndirim kampanyasının tarihi açıklandığında detaylar Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.

TOKİ 2016 indirim kampanyası 3. çeyrekte başlamıştı

TOKİ 2016'da yüzde 20 indirim kampanyası başlatmıştı. Yüzde 20 indirim kampanyasında satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış konut ve iş yerleri sahipleri yararlanmıştı. 

TOKİ indirim kampanyası ile ilgili gelişmeler Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'da olacak.

Esra...