26 / 04 / 2024

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 



Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri hayata geçiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen ikinci indirim kampanyasını açıkladı. 

Bu sene ikinci defa düzenlenecek olan yüzde 22 indirim fırsatının sunulduğu kampanya için başvuru tarihleri 21 Eylül - 19 Ekim 2021 olarak belirlendi.  TOKİ  indirim kampanyası kapsamında borcunun tamamını ya da en az yüzde 25'ini peşin ödeyen kişilere yüzde 22 indirim fırsatı sunulacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ 2. indirim kampanyası 2021 çerçevesinde borcunun tamamını ödeyemeyecek olan kişiler de orç bakiyesinin yüzde 25'inden az olmaması şartıyla; gerçekleştirdikleri ödemelerde yüzde 22 indirim fırsatından faydalanabilecek. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

21 Eylül-19 Ekim 2021 tarihlerinden sonra yapılacak olan borç kapatmalarda söz konusu indirim geçerli sayılmayacak. 

Kampanyaya katılım koşulları neler?

TOKİ ikinci indirim kampanyası çerçevsinde satın alınan projelerdeki ev ve iş yeri alıcılarının kampanyanın başladığı tarih itibariyle öncelikle bocun kapatıldığı aya ilişkin taksit ödemelerini yapmış olmadı gerekli. 

TOKİ tarafından başlatılan yüzde 22 indirim kampanyasına katılacak kişilerin ayrıca geriye dönük şekilde taksit ve emlak vergisi borcu olmaması da gerekli şartlardan. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ'den konut alan kişilerin merakla beklediği TOKİ 2021 indirim kampanyasından, geri ödeme taksitleri en geç Haziran 2020'nin sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları faydalanabiliyor. Taksit sayısı 12 ay ve bundan daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları yüzde 22 indirim kampanyasından yararlanamayacak.

TOKİ tarafından başlatılan indirim kampanyasından faydalanmak isteyenler Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanım hakkını da elinde bulunduracak.  

TOKİ'den 14 kentte ucuz konut satışı!

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön