09 / 12 / 2025
fuzul

toki 46 arsayı satışa çıkırıyor

toki 46 arsayı satışa çıkırıyor

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

TOKİ, 27 ildeki 188 arsayı açık artırmayla satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 27 İlde yer alan toplamda 188 arsayı satışa çıkarıyor.

TOKİ, 32 ilde yer alan 276 arsayı 36 ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, 32 ilde yer alan 276 arsayı 36 ve 48 ay vadeyle satışa sundu.

TOKİ 32 şehirdeki 276 arsayı yüzde 40 peşinat ve 36 ay vadeyle yarın satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, 32 ilde yer alan 276 arsayı yüzde 40 peşinatla yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ 32 şehirdeki 276 arsayı yarından sonra satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı TOKİ, 32 ilde yer alan 276 arsayı yarından sonra satışa çıkarıyor.

TOKİ, 32 ildeki 276 arsayı 48 ay vadeyle 3 gün sonra satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), 32 ilde yer alan 276 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle 3 gün sonra satışa çıkarıyor.

TOKİ 32 şehirdeki 280 arsayı yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 32 İlde  yer alan toplamda 280 arsayı yüzde 25 ve yüzde 40 peşinatla satışa çıkarıyor.

TOKİ 30 şehirdeki 305 arsayı 36 ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 şehirdeki 305 arsayı 36 ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam büyüklüğü 2 milyon 598 bin 663 metrekareyi buluyor.

TOKİ 30 şehirdeki 305 arsayı yarın satışa çıkarıyor! Yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  30 şehirdeki 305 arsayı yarın satışa çıkarıyor. Söz konusu arsalar için yüzde 25 ve yüzde 40 peşinat imkanı sağlanıyor. 

TOKİ 30 ildeki 305 arsayı yüzde 15 indirimle 3 gün sonra satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ildeki 305 arsayı yüzde 15 indirimle 3 gün sonra satışa çıkarıyor.

TOKİ 30 ildeki 305 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle 7 gün sonra satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 30 ilde yer alan 305 arsayı 7 gün sonra satışa çıkaracak. 

TOKİ 30 ildeki 305 arsayı açık artırmayla satacak! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 30 ilde 305 arsayı 10 Eylül 2025 tarihinde açık artırma yöntemiyle satışa çıkaracağını duyurdu. 

TOKİ, 36 ildeki 242 arsayı yüzde 15 indirimle satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36 şehirde yer alan toplamda 242 arsayı bugün açık artırma yöntemi ile satışa çıkardı.

TOKİ 41 ildeki 310 arsayı yüzde 15 indirimle satışa çıkarıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 41 şehirde yer alan toplam 310 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 19 Haziran ve 20 Haziran’da yapılacak.

toki 46 arsayı satışa çıkırıyor Haberi

toki 46 arsayı satışa çıkırıyor

TOPLU Konut İdaresi'nin (TOKİ) arsaları 27 Haziran Cuma günü Turyap tarafından düzenlenecek müzayede ile satışa çıkıyor. Aralarında Ankara, İstanbul ve İzmir'in de yer aldığı 15 ilde bulunan toplam 46 adet arsa için 27 Haziran günü 14.30 da Ankara-Bilkent'teki TOKİ binasında düzenlenecek müzayedeye, Turyap'ın İstanbul Şişli'deki müzayede salonundan da canlı bağlantı ile teklif vermek mümkün olacak. Müzayedeye internetten katılmak isteyenler 'www.turyap.com.tr'den teminat yatırmak koşulu ile teklif verebilecek. Açık artırmada konut, ticaret, turizm, özel öğretim alanı niteliğindeki muhtelif arsalar 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak. 

İstanbul, Ankara, İzmir, Amasya, Ağrı, Çorum, Eskişehir, Elazığ, Edirne, Erzurum, Kars, Kütahya, Mersin, Şanlıurfa ve Van illerindeki arsalar yüzde 10 peşinat ve 120 ay vade, yüzde 15 peşinat ve 60 ay vade, yüzde 20 peşinat ve...