28 / 03 / 2024

TOKİ Adana Seyhan barış mahallesi projeleri

TOKİ Adana Seyhan barış mahallesi projeleri

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesinde 19 adet konut açık satış yöntemiyle satılıyor. Projede fiyatlar 171 bin 518 TL'den başlıyor. İşte TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları...

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 19 konut satıyor!

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 19 adet konutu açık satış yöntemiyle satışa sunuyor. Başvuruların 5 Mart'ta başlayacağı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

TOKİ Adana Seyhan projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor! Tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Adana Seyhan TOKİ projesinin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ Adana Seyhan projesindeki 580 konut yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Adana Seyhan projesindeki 580 konut için beklenen tarih geldi. İşte Seyhan TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Adana projesi için son dakika müjdesi geldi! Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Adana projesi için resmen son dakika müjdesi geldi. Seyhan'a tam 580 konutluk yeni proje geliyor. İşte TOKİ Seyhan projesi ile ilgili detaylar...

Adana Seyhan'da yüzde 20 indirimle arsa fırsatı!

Adana Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Adana Seyhan’da 682 adet konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Adana Seyhan Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 adet iş yeri kiraya verilecek!

Adana Seyhan Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. 9 adet taşınmaz iş yeri 3 yıl süreliğine kiraya verilecek.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Seyhan'a millet bahçesi müjdesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Millet Bahçesi projesini 30 Kasım tarihinde ihaleye çıkarıyor.

Adana Seyhan'da kentsel dönüşüm gerginliği!

Adana Seyhan'da hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmalarında 4.5 yıldır ilerleme kaydedilmedi. Yıkım kararı çıkarılan bölgede vatandaşların elektrikleri kesildi. 

TOKİ Adana Seyhan 682 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Adana Seyhan'da 9.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Adana Seyhan Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan arsayı 9 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ'den Adana Seyhan'a 682 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan'da 682 yeni konut inşa edecek.

Adana Seyhan'da 9.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Seyhan'da yer alan arsayı 9 milyon 847 bin 53 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Adana Seyhan barış mahallesi projeleri Haberi

TOKİ Adana Seyhan barış mahallesi projeleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap projesi kapsamında 19 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor.


Yüzde 10, 15 veya 25 peşinatta; 96 ay, 108 ay veya 120 ay vade yapılan TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap'ta 2+1 daire fiyatları 171 bin 518 TL, 3+1 daire fiyatları 178 bin 459 TL, 4+1 daire fiyatları ise 227 bin 758 TL'den başlıyor. 


TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları!

Türkiye Halk Bankası A.Ş.'nin tüm şubeleri tarafından kabul edilecek olan TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap başvuruları 5 Mart ile 31 Mart 2015 tarihleri arasında yapılacak. Projede satış işlemleri ise ilgili bankanın Adana Barkal Şubesi aracılığıyla yürütülecek. 


Satış duyurusu için