16 / 04 / 2024

toki alt gelir grubu başvuru şartları

toki alt gelir grubu başvuru şartları

TOKİ projelerine başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar arıyor. İşte tüm detaylarıyla TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019...

TOKİ Alt Gelir Grubu'ndan konut alanlar kiraya verebilir mi?

Ülke çapında milyonlarca kişiyi ev sahibi yapan TOKİ, alt gelir grubu için projeler üretmeye devam ediyor. Peki, TOKİ Alt Gelir Grubu'ndan konut alanlar kiraya verebilir mi?

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

Türkiye genelinde alt gelir grubu, orta gelir grubu ve emeklilere özel projeler inşa eden TOKİ, emeklilerin ve alt gelir grubunun ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Peki TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ Konutları'nda alt gelir grubu başvuru şartları neler?

TOKİ, emekliler başta olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetleri hızlandırdı. TOKİ, Şanlıurfa Maşuk’ta 168 ve Erzurum Palandöken'de 579 olmak üzere 747 konutu satışa çıkarıyor.

TOKİ başvuru şartları nelerdir?

TOKİ Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan projelerden konut sahibi olunabilmesi için başvuruda bulunulması gerekiyor. Peki TOKİ başvuru şartları nelerdir? İşte TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

Gümüşhane TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? 

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler? 

TOKİ dar gelirli vatandaşların ev sahibi olma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor. TOKİ dar gelirliler için ucuz konut ilanlarını yayımladı. Peki TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları neler?  

TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ'den dar gelirlilere asgari ücretle çalışanlara emeklilere, dar gelirlilere büyük müjde geldi. TOKİ alt gelir grubu konut projelerinde sadece 13 bin lira peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. TOKİ alt gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

Dedeli TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019!

Dedeli TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor.

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019!

TOKİ projelerine başvuru yapacak alt gelir grubu ve emekli vatandaşlarda bazı şartlar arıyor. İşte tüm detaylarıyla TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019...

toki alt gelir grubu başvuru şartları Haberi

toki alt gelir grubu başvuru şartları

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ürettiği ucuz konut projeleri ile alt-orta gelir grubu aileleri ve emeklileri ev sahibi yapmaya devam ediyor. 2023 yılına kadar 700 bin yeni konut üretmeyi hedefleyen TOKİ, bu kapsamda çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. 

TOKİ, projelerine başvuru yapacaklarda bazı şartlar arıyor. Peki TOKİ projelerine başvuru yapacak alt gelir grubu ve emeklilerin hangi şartları yerine getirmesi gerekiyor. İşte yanıtı;

TOKİ alt gelir grubu ve emekli başvuru şartları 2019

Projeye başvuru yapabilmek için, başvuru sahibinin;

1.    T.C. vatandaşı olması

2.    Projenin bulunduğu il/ilçe sınırları içerisinde 1 yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya projenin bulunduğu il nüfusuna kayıtlı olması (Şehit Aileleri, Harp ve Vazife Malulleri ile Dul ve Yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 yıldır ikamet...