24 / 04 / 2024

toki amasya konutları 2019

toki amasya konutları 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami inşaatı ihalesi 24 Nisan'da...

TOKİ'den Amasya'ya 309 yeni konut!

TOKİ Amasya Suluova Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya Hamamözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Amasya Hamamözü kura çekilişi 30 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutların kura çekimi 30 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

TOKİ Amasya Merzifon alt gelir başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Merzifon alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Amasya Suluova 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Suluova 2. Etap projesinde yer alan konutlar için teslim dönemi başlıyor.

TOKİ Amasya Ziyaret projesinde sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Merkez Ziyaret Beldesi projesinde yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Amasya Ziyaret'te sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Amasya Ziyaret projesinde yer alan konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri!

TOKİ Amasya Merzifon 4. etap sözleşme tarihleri haberimizde yer alıyor. Projedeki alt gelir grubu konutlarına 757 kişi başvurmuştu.

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap son başvuru günü!

TOKİ Amasya Merzifon 4.Etap'ta yer alan 152 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi. Projedeki konutlar için başvurular 27 Mart tarihinde başlamıştı.

TOKİ Amasya Ziyaret 2.Etap'ta inşaat hızla ilerliyor!

Amasya Ziyaret 2.Etap TOKİ konutlarında inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, projeler hakkında bilgi verdi.

TOKİ, Amasya Merzifon'daki 232 konutu satıyor!

Amasya Merzifon'da TOKİ tarafından inşa edilen 4.Etap konutları için kura çekilecek. Amasya Merzifon Kaymakamlığı, 232 yeni konutu satacağını duyurdu.

TOKİ Amasya Suluova 4. Etap için geri sayım başladı!

Amasya’nın Suluova İlçesinde 4. Etap TOKİ için geri sayım başladı. Suluova İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, Yeni Mahalle, Hürriyet Mahallesi ve Saraydüzü Mahallesinin kesiştiği bölgede 4. Etap Toki’nin yapılacağı alanda incelemelerde bulundu.

toki amasya konutları 2019 Haberi

toki amasya konutları 2019

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Amasya Suluova'da 309 konut, 1 cami ve 1 icaret merkezi inşa ettierecek. 

TOKİ Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. 

İhale detayları:
Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut (+3 KD), 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 
İhale Kayıt Numarası    :    2019/133668  
1-İdarenin
a) Adresi    :    İstanbul Hizmet Binası...