29 / 03 / 2024

toki ankara aşagıçavundur başvuruları

toki ankara aşagıçavundur başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 37 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor...

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Altıağaç son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Mamak Altıağaç proje detayları...

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 2. Etap başvuruları başladı. 

TOKİ Ankara Kızılcahamam ihalesi 27 Ağustos'ta!

Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 Adet Konut, 17 Adet Dükkan ve Kapalı Otopark İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 27 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Çubuk 2019 başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk Aşağıçavundur projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Kentsel Dönüşüm ihalesi 20 Ağustos'ta!

TOKİ Ankara ili Kızılcahamam ilçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 95 adet konut, 17 adet dükkan ihalesi 20 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

toki ankara aşagıçavundur başvuruları Haberi

toki ankara aşagıçavundur başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve İdaremiz stokunda bulunan 37 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.


Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.Halk Bankası A.Ş’nin tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek 37 konutun başvuruları, 03 Ekim – 31 Aralık 2013

tarihleri arasında kabul edilecek.


Ankara Çubuk Aşağıçavundur Alt Gelir Grubu kapsamında en düşük konut fiyatı 44 bin 210 TL en yüksek konut fiyatı 44 bin 325 TL olarak belirlendi. 4 bin TL peşinatla 180 ay vade yapılıyor.


Detaylı bilgi için