27 / 04 / 2024

TOKİ Ankara Kazan başvuru 2013

TOKİ Ankara Kazan başvuru 2013

TOKİ Ankara Kazan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut için başvuru dönemi başladı...

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı!

Marina Ankara Kazanç Festivali ödeme planı kapsamında 100 ay vade farksız taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017!

Sinpaş Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sinpaş Marina Ankara projesi 2 bin 566 konuttan meydana geliyor. İşte Sinpaş Marina Ankara Kazanç Festivali fiyatları 2017...

Marina Ankara kazanç festivali detayları!

Sinpaş GYO Marina Ankara projesinde sınırlı sayıdaki daireler için kazanç festivali kampanyası kapsamında sıfır faizle 100 ay vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş Marina kazanç festivali kampanyası 23 Mayıs'a kadar geçerli olacak...

Marina Ankara Kazanç Festivali fiyat!

Marina Ankara Kazanç Festivali fiyat listesi 422 bin 700 TL'den başlıyor. Sinpaş Kazanç Festivali boyunca 100 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

Ankara-Kazan yolu genişletilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Kazan Belediyesinin çalışmaları neticesinde ilçenin çehresinin değiştiğine dikkati çeken Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara-Kazan yolunun genişletileceğini söyledi...

Ankara Kazan'da 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Kazan İlçesi'nde yer alan 10.139,00 metrekare yüzölçümlü arsa 4 milyon TL bedelle 1 Ağustos ile 26 Ağustos tarihleri arasında ihale ediliyor.

Ankara Kazan'da 20 milyon metrekarede imar revizyonu yapıldı!

Kazan Belediye Başkanı Ertürk, büyük bir risk alarak elini taşın altına koydu ve imarda revizyona gidilmesini istedi. Kazan’da site tarzı, yüksek katlı binaların yapımı için hazırlanan yeni imar Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylandı.

Ankara Kazan'da 21.1 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kazan'da bulunan termal oteli satışa çıkardı. Arsa alanı 13.381 metrekare olan otelin satış bedeli 21 milyon 100 TL olarak belirlendi.

Ankara Kazan'da 22 milyon TL'ye satılık otel!

Kazan Belediye Başkanlığı, Ankara İli Kazan İlçesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli, 22 milyon 75 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Kazan'da futbol sahası açılış töreni yapıldı!

FİFA standartlarında sentetik futbol sahası açılış törenine Ankara Milletvekili Ayhan Yılmaz, Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Eski Belediye Başkanı Yusuf Fideantek, Kazan Spor eski ve yeni yöneticiler ile yüzlerce sporcu katıldı.

Ankara Kazan Belediyesi yeni binaya taşındı!

Ankara’nın Kazan İlçesi’nde Kazan Belediyesi tarafından yaptırılan belediye Hizmet binasında tamamlandı. Geçici kabulü yapılan binada birimler taşınmaya başladı.

Ankara Kazan Merkez Cami'nin inşaatı başladı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde Kent Meydanı Projesi kapsamında yapılacak olan Merkez Cami'nin temeli törenle atıldı. 200 kişinin aynı anda ibadet edebileceği caminin temel atma törenine birçok isim katıldı.

Ankara Kazan'da yapımı tamamlanan futbol sahası hizmete açıldı!

Ankara'nın Kazan ilçesinde yapımı tamamlanan yeni futbol sahası törenle hizmete açıldı. Sentetik futbol sahası Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kazan Belediyesi tarafından FİFA standartlarında yaptırıldı.

TOKİ Ankara Kazan başvuru 2013 Haberi

TOKİ Ankara Kazan başvuru 2013

TOKİ Ankara Kazan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 3 adet konut ön şartsız, kurasız, başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor. Konutlar için başvuru dönemi 8 Nisan-28 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.


Ankara Haymana Belediye Toplu Konut Projesi kapsamında yer alan konutların alanları 74,76 metrekare 2+1 olarak tasarlandı. 2+1 dairelerin 64 bin 480 TL ile 65 bin 626 TL arasında fiyatlar satıldığı projede 4 bin TL peşinat veriliyor. 180 ay vade yapılan konutlar için başlangıç taksiti en düşük 336 TL, en yüksek ise 342 TL olarak belirlendi.


Detaylı bilgi için