29 / 03 / 2024

TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etap

TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etap

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı web sitesinden yapılan açıklamaya göre, Kuzey Ankara 2. Etap konut projesinde yer alan daireler geçici olarak satıştan çekildi. Dairelerin satışları ile ilgili satış takvimi ileriki günlerde belirlenecek...

TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etapta başvurular 20 Ağustos'ta başlıyor!

Ankara'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı imzasıyla hayata geçirilen TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etap projesinde 570 adet daire kura yöntemiyle satılıyor. Projede başvurular 20 Ağustos'ta başlıyor...

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde teslimler başlıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi'nde yer alan 250 adet konut için teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara Kuzey Kent Girişi TOKİ projesinde teslime hazırlanıyor!

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi Karacaören Mevkii 250 Konut Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki daireler teslime hazırlanıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara İli Kuzey Kent Girişi 3. Bölge'ye 686 Adet konut inşa edecek. TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 3.Bölge ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ yılsonuna kadar Ankara'da 4 bin 645 konut ihale edecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Sincan, Mamak ve Kuzey Kent Girişi bölgelerinde yılsonuna kadar toplamda 4 bin 645 konut ihale edecek.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi 2017'de tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezlerinden birini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Kuzey Yıldızı Külliyesi'nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

Ankara Kuzey Yıldızı Külliyesi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı hızla sürdürülen Kuzey Yıldızı Külliyesi’nde inşaatın yüzde 70'i tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Cumhuriyet tarihinin en görkemli inanç ve kültür merkezini inşa ediyoruz" dedi.

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Kuzey Ankara'da 16 konut satıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara, İstanbul, Bursa, Adana, Balıkesir, Diyarbakır, Malatya, Trabzon ve Erzincan gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.

Kuzey Ankara Kentsel Yenileme Projesi'nde 16 konut satışa çıkıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara’nın da aralarında bulunduğu 29 ilde 125 taşınmazı satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 konut ihalesi bugün!

TOKİ'nin Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de çalışmaları devam ediyor. Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge 1. Etap 563 tane konut ve 1 tane ünite merkezi inşaatı ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de 840 konut yaptırıyor!

TOKİ, Ankara Kent Girişi 2. Bölge'de 840 adet konut ve 1 adet ünite merkezi yaptıracak. TOKİ 840 konut ve 1 ünite merkezi ihalesi 22 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşecek. İhale ilanının detayları henüz açıklanmadı.

TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etap Haberi

TOKİ Ankara Kuzey Kent girişi 2.etap

Kuzey Ankara 2. Etap konut projesi hakkında açıklama

İdaremiz tarafından 570 adet olarak satışa sunulan Kuzey Ankara 2. Etap konut projesi geçici olarak satıştan çekilmiş olup, söz konusu konutların satış yöntemi ve satış takvimi ileriki günlerde yeniden belirlenerek satışa...