26 / 04 / 2024

toki ankara saraycık kura sonuçları kazananlar listesi

toki ankara saraycık kura sonuçları kazananlar listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Ankara Sincan'da dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa çıkarılan 2 bin 401 evin kurası bugün gerçekleştirilecek.

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi!

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021!

TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Sincan Saraycık kura sonucu isim listesi 2021 ve proje detayları...

TOKİ Sincan Saraycık başvuruları başladı!

Dar ve orta gelirli aileleri  ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi satışa çıktı.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Sincan Saraycık kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık Mahallesi projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor.

toki ankara saraycık kura sonuçları kazananlar listesi Haberi

toki ankara saraycık kura sonuçları kazananlar listesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), 50 bin yeni sosyal konut projesi kapsamında Ankara Sincan'da dar ve orta gelirli vatandaşlar için satışa çıkarılan 2 bin 401 evin kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinasyonunda TOKİ tarafından Türkiye'nin 67 ilinde 140 projeyle hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konutun kura çekimleri devam ediyor.

Bu kapsamda Ankara Sincan Saraycık projesinde yer alan 2 bin 401 konutun kura çekilişi bugün saat 11.00'de Sincan Kapalı Spor Salonu'nda noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, başvuruları 6 Mart-19 Nisan 2019'da yapılan konutların bin 551'i alt gelir, 850'si orta gelir grubunda bulunan vatandaşlara yönelik satışa sunuldu.

Alt gelir grubunda satışa sunulan konutların yüzde 25'i emeklilere, yüzde 10'u şehit aileleri, harp ve vazife malulleri...