TOKİ Ankara Evren Çıkınağıl Mahallesi'ndeki 107 konutun kuraları bugün çekiliyor!
TOKİ, Ankara Evren Çıkınağıl Mahallesi 154 Konut Projesi’nde bulunan 107 adet konutun kuraları bugün saat 11:00'da çekilecek.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konut İdaresi tarafından Ankara Evren Çıkınağıl Mahallesi 154 Konut Projesi’nde bulunan 107 adet konutun kuraları bugün çekiliyor.
BAŞVURULAR 4 AĞUSTOS'TA BAŞLAMIŞTI!
Ankara Evren Çıkınağıl Mahallesi 154 Konut Projesi’nde bulunan 107 adet konut Kuralı Satış Yöntemi ile satışa sunulmuştu. Başvurular ise 04 Ağustos 2025 - 15 Ağustos 2025 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Tüm Şubeleri ile E-Devlet Sistemi üzerinden gerçekleşti.
TOKİ, Ankara Evren Çıkınağıl Mahallesi'ndeki 107 konut, bugün saat 11:00’de " hak sahipliği ve konut belirleme kurası çekilecek. Kura çekilişi İdaremizin YouTube hesabından canlı olarak takip edilebilecek.

2+1 VE 3+1 KONUTLAR YER ALIYOR
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara'nın Evren ilçesi Çıkınağıl Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında inşa edilen 154 konut ve 2 dükkandan oluşan projenin 107 adet konutunu satışa açıldı. Satışa sunulan konutların 92'si 2+1, 15'i ise 3+1 daire tipi olarak planlandı.
|