24 / 04 / 2024

toki ankara taksitle konut

toki ankara taksitle konut

Dar ve orta gelirli vatandaşların konut ihtiyacını gidermeye çalışan TOKİ, 341 lira taksitle Ankara’-da proje üretecek. Yüzde 25’i emeklilere ayrılan proje Mamak’ın Gülseren Mahallesi’nde yapılacak.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri!

153 adet konuttan meydana gelen Toki Ankara Ayaş projesindeki konutlar açık satışa sunuluyor. İşte, Toki Ankara Ayaş 2016 başvuru tarihleri....

TOKİ Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri!

Toplamda 250 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 106 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri devam ediyor. TOKi Ankara Kuzey Kent Girişi sözleşme tarihleri 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 832 TL taksitle!

TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk'ta 832 TL taksitle satışa çıkarılıyor. Toplamda 66 adet konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu projede daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede fiyatlar 133 bin 192 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 7 adet konut satıyor!

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi'nde 7 adet konut satıyor. Başvuruları 1 Şubat 2016 tarihinde başlayacak olan projede 495,14 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 341 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün. Projede toplamda 583 adet konut satışa çıkarılıyor. Peki Alt gelir grubu TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde 369 adet konut kurayla satılıyor. Projede 756 TL taksitle ödeme yapabiliyor. TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi kura çekilişi nerede?

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi!

TOKİ Ankara Mamak alt gelir grubu kura çekimi 2 Aralık 2015 tarihinde düzenlenecek. 341 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 2+1 olarak tasarlanan daireler bulunuyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

Aylık 341 TL taksitle ödeme yapılabilen TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi'nde yer alan 583 daire satışa sunuluyor. Peki TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir kura çekimi ne zaman?

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri için son gün 20 Kasım 2015. Daire fiyatları 181 bin 433 TL'den başlangıç gösteren projede 756 TL taksitle ödeme yapılabiliyor.

toki ankara taksitle konut Haberi

toki ankara taksitle konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetlerini hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren TOKİ, Ankara’da da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Ankara’nın merkezine 10 kilometre mesafede Mamak ilçesi Gülseren Mahallesi’nde kura ile satışa sunulan 583’ü alt gelir grubu, 369’u sosyal konut olmak üzere toplam 952 konut için başvurular 22 Ekim - 20 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek. Konutlardan emeklilere yüzde 25 oranında kontenjan ayrıldı.


TOKİ’nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşlar konut sahibi yapmak olduğuna vurgu yapan TOKİ Başkanı M. Ergün Turan “Anadolu’nun birçok kentinde alt ve orta gelir gruplarına dönük binlerce konutluk yeni yeni yerleşim alanlarını projelendiriyoruz”...