29 / 03 / 2024

TOKİ Antalya Akseki başvuru tarihleri

TOKİ Antalya Akseki başvuru tarihleri

TOKİ Antalya Akseki başvuruları bugün itibariyle başlıyor. Proje 115 adet konuttan meydana geliyor.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Bu ilçedeki 357 yeni konutu kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. TOKİ Antalya 2023 projesi kapsamında Serik'te 357 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ Antalya projesi için geri sayım başladı! Sadece bu ilçeye 84 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Antalya projesi için geri sayım başladı. İşte TOKİ Antalya Akseki projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam 84 yeni konut geliyor! TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesiyle bu ilçeye tam tamına 84 yeni konut geliyor. TOKİ Antalya 2023 projesini sakın kaçırmayın... İşte Antalya TOKİ detayları...

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın!

TOKİ Antalya projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Bu ilçedeki yeni konutları kaçırmayın... İşte TOKİ Antalya 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu! 84 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ Antalya 2023 projesi için tarih belli oldu... Tam 84 yeni konut geliyor... Bu tarihi kaçırmayın...

Antalya TOKİ kura sonuçları 2023! Antalya TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? Antalya TOKİ kura çekimi nerede, saat kaçta?

TOKİ Antalya kura çekiminin ne zaman olacağı büyük bir merakla araştırılıyor. İşte beklenen TOKİ Antalya kura tarihi!

TOKİ Antalya'daki 17 arsayı yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle satıyor! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'da yer alan 17 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte o satışla ilgili ayrıntılar...

10 soruda TOKİ Antalya Serik!

TOKİ’nin beş yılda toplamda 500 bin adet Sosyal Konut Projeleri bütününde Türkiye’nin turizm beldelerinden Antalya’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Antalya Serik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Antalya Merkez 2022 Projesi tüm detaylarıyla! Sadece 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri kapsamında Antalya’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Antalya Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Manavgat’a TOKİ geliyor! 240 vadeyle ev sahibi olun

Antalya TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Peki, TOKİ Antalya Manavgat Projesi’nde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Antalya Manavgat 2022 konut fiyatları ne kadar?

Antalya İbradı'ya TOKİ projesi geliyor! Aylık 2280 TL'ye ev sahibi olun...

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki, TOKİ Antalya İbradı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya İbradı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Döşemealtı 2 bin 280 TL'den başlayan taksitle! 6 soruda TOKİ Antalya!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları açıklandı. Peki TOKİ Antalya Döşemealtı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Döşemealtı 2022 fiyatı ne kadar?

TOKİ Antalya Akseki başvuru tarihleri Haberi

TOKİ Antalya Akseki başvuru tarihleri


Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antalya Akseki'de yer alan 115 adet konutu satışa çıkarıyor. 


Akseki TOKİ için başvurular 21 Ağustos – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kabul edilecek. Projede yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek.


TOKİ Akseki projesinde 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Projede yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


TOKİ Antalya Akseki projesinde en düşük konut fiyatı 94 bin 585 TL, en yüksek konut fiyatı ise 168 bin 900 TL olarak...