26 / 04 / 2024

TOKİ Antalya'daki 17 arsayı yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle satıyor! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

TOKİ Antalya'daki 17 arsayı yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle satıyor! KDV'den muaf arsaları kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Antalya'da yer alan 17 adet arsayı, KDV'den muaf, yüzde 25 peşinat ve 36 ay vade fırsatıyla satıyor. İşte o satışla ilgili ayrıntılar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), megakent İstanbul, başkent  Ankara  ve İzmir'in de aralarında olduğu toplamda 26 şehirde yer alan 365 arsayı satıyor. Bu illerin arasında Antalya'da yer alıyor. 

Antalya'da bulunan ve konut, ticaret ve muhtelif niteliğine sahip arsalar için açık artırma 13 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Antalya daki 17 arsayı yüzde 25 peşinat, 36 ay vadeyle satıyor! KDV den muaf arsaları kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek açık artırma, Ankara Çankaya Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile İzmir Bayraklı Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenecek. Aynı zamanda ihaleler için "www.emlakmuzayede.com.tr" adresinden de teklif verilebilecek.

Peki TOKİ'nin satışa sunduğu Antalya'daki arsaların fiyatları kaç lira? TOKİ Antalya arsalarının büyüklükleri kaç metrekare? İşte ayrıntılar...


Geri Dön