29 / 03 / 2024

TOKİ arsa başvurusu

TOKİ arsa başvurusu

Kademeli bir şekilde alınan başvurular kapsamı bütününde T. C. kimlik numarasının son hanesi "0" olan kişiler bugün ve yarın, "2" olan kişiler 12 Ekim'de, "4" olan kişiler 13 Ekim'de, 6 olan kişiler 14 Ekim'de, 8 olan kişiler ise 15 Ekim'de başvuru yapabilecek. İşte detaylar…

TOKİ arsa 2022 başvuruları 2 gün sonra başlıyor! TOKİ'den taksitle ve faizsiz arsa fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığından arsa almak isteyenlerin merakla beklediği TOKİ 2022 arsa başvuruları 2 gün sonra başlıyor. İşte TOKİ'den arsa alabilmek için gerekli şartlar...

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa başvuru ne zaman 2022?

TOKİ arsa başvurusuna dair detaylar merak ediliyor. TOKİ arsa başvurusu pek çok kişinin gündemini oluşturuyor. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 5 sene içinde 12. Kalkınma Planı kapsamında 500 bin yeni sosyal konut inşa etmeyi planlıyor. Peki, TOKİ 500 bin yeni konut projesi başvuruları başladı mı? İstanbul TOKİ konut başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 500 bin sosyal konut projesi: TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 12. Kalkınma Planı kapsamında dar ve orta gelirlilere yönelik 500 bin konut üretileceği açıklandı. Peki, Kahramanmaraş TOKİ konut başvurusu ne zaman? TOKİ Kahramanmaraş konut başvurusu nasıl, nereden yapılır? İşte detaylar...

TOKİ arsa başvurusu para iadesi ne zaman? TOKİ 500 TL iade nasıl alınır?

TOKİ arsa para iadesine dair soruların sayısı artmaya başladı. TOKİ arsa başvuru parası ne zaman iade edilir? İşte detaylar!

TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş tam gaz devam ediyor. TOKİ arsa başvuruları kabul edilenler belli oldu! TOKİ arsa 2023 kura tarihleri ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

İstanbul TOKİ Arnavutköy, Başakşehir, Çatalca, Esenler, Silivri başvurusu kabul edilenler peş peşe belli oldu!

TOKİ İstanbul'da daire başvurusu yaptıktan sonra kabul edilen ve reddedilenlerin isim listesi yayınlandı. TOKİ çekilişini merakla bekleyen vatandaşlar, bundan sonraki duyuruları yakından takip edecek. İşte, TOKİ konut başvurusu kabul ve reddedilenlerin isim listesi!

2023 TOKİ arsa kura çekilişinde hak kazananlar! TOKİ arsa başvurusu kabul edilenler belli oldu! İşte detaylar!

TOKİ arsa kurasına hak kazanan kişilerin isim listesi açıklandı. İşte merakla beklenen TOKİ arsa kurasında ismi çıkanlar!

TOKİ konut ve arsa başvurusu yapanlar aman dikkat! İyi niyetiniz kullanılmasın!

TOKİ konut ve arsa başvurusunda bulunanlara uyarı yapıldı. İşte TOKİ’den gelen açıklama!

2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ arsa projesine dahil olan vatandaşlar 2023 TOKİ arsa kura çekim tarihleri açıklandı mı? TOKİ arsa başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? sorularına yanıt arıyor. İşte soruların yanıtı...

2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak?

TOKİ arsa kura başvuru sonuçlarının ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 TOKİ arsa başvuru sonuçları il il açıklandı mı? TOKİ arsa çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar... 

TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa kurası ne zaman yapılacağı sorusunun yanıtı merakla takip ediliyor. “İlk Evim, İlk İş Yerim” projesinde konut kurası mart ayına kadar sürecek. Peki TOKİ arsa çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası ne zaman çekilecek? TOKİ arsa çekilişi ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman yapılacağı yeniden gündeme geldi. TOKİ arsa başvurusu yapan vatandaşlar, TOKİ arsa kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ konut çekilişleri devam ederken, arsa başvurusu yapan vatandaşlar da arsa çekilişinin ne zaman yapılacağını sorguluyor. İşte konuya dair merak edilenler!

TOKİ arsa çekilişi ne zaman? TOKİ ilk evim arsa kura ne zaman? TOKİ arsa başvurusu ne zaman açıklanacak?

TOKİ arsa çekilişinin ne zaman olduğu konut çekilişlerinden sonra merak edilmeye başlandı. İşte TOKİ ilk evim arsa kurasına dair detaylar!

TOKİ arsa başvurusu Haberi

TOKİ arsa başvurusu

"İlk Evim, İlk İş Yerim"  isimli TOKİ projesinin "İlk Evim Arsa" başvuruları e-Devlet aracılığı ile bugün başladı. E – Devlet eli ile başvuru sırasında yaşanabilecek yoğunluğun önüne geçmek için T. C . Kimlik numarasının son hanesine göre kademeli bir şekilde olarak alınmaya başlandı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek olan "İlk Evim, İlk İş Yerim" sosyal konut projesinde arsa için bugün start veren başvurular, e-Devlet'ten ve bahsi geçen projelerin bulunmuş olduğu illerdeki Ziraat Bankası şubelerinden yapılmaya devam ediyor.

Yapılacak olan arsa başvurularında e-Devlet uygulaması üzerinde oluşabilecek yoğunluğun, hizmete erişimi engellememesi sebebi ile de kademeli alınan başvurular kapsamı bütününde Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarasının son hanesi "0" olan kişiler bugün ve yarın, "2" olan kişiler, 12 Ekim'de, "4" olan kişiler 13...