24 / 04 / 2024

toki Aşkale başvuruları

toki Aşkale başvuruları

138 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Aşkale başvuru tarihleri...

TOKİ Aşkale başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ Erzurum Aşkale projesinde toplam 17 adet konut kurasız olarak satışa sunuluyor. Peki TOKİ Aşkale başvuruları ne zaman bitecek?

Erzurum Aşkale TOKİ son başvuru günü!

Toplam 17 konut, kurasız olarak satışa sunulduğu projede ev fiyatları 96 bin 650 TL'den başlıyor. Erzurum Aşkale TOKİ son başvuru günü 30 Eylül 2016 tarihi olarak belirlendi.

Memur olmak isteyenlere müjde! O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun

Memur alımı ilanlarını takip eden binlerce kişi için müjdeli haber geldi. O belediye memur alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı, hemen başvurun.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

Çaykur memur alımı yapacağını duyurmasıyla başvuru yapmak isteyenler başvur tarihi ve şartlarını araştırmaya başladı. Çaykur memur alımı başvuru tarihi açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın! İşte Çaykur memur alımı kadroları!

O belediye en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı! Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

Binlerce kişi belediyelerin personel alımı ilanlarını yakından takip ediyor. Belediye personeli olarak çalışmak isteyenler için o belediye  en az ilkokul mezunu personel alımı yapacağını açıkladı. Başvurular başladı! Fırsatı kaçırmayın!

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor?

TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Silivri Alipaşa 2021 başvuruları ne zaman başlıyor sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020!

TOKİ 100 bin konut İzmir Aliağa başvuruları 2020 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Aliağa TOKİ başvuruları bugün itibariyle başladı.

TOKİ Samsun Canik başvuruları 19 Ağustos'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Canik projesinde yer alan konutlar için başvurular 19 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Ağrı başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projeler kapsamında 140 projede toplam 50 bin konut inşa edilecek.

TOKİ Muş Kale başvuruları bugün başladı!

TOKİ Muş Merkez Kale Mahallesi'nde yer alan 104 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 484 konutluk Ankara Çubuk Aşağıçavundur AGG projesindeki 13 konut açık satışa sunuldu. TOKİ Ankara Çubuk Aşağıçavundur başvuruları başladı.

TOKİ Erzurum Aşkale başvuru 2017!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı satışa sunuluyor.

toki Aşkale başvuruları Haberi

toki Aşkale başvuruları

TOKİ'nin  Erzurum Aşkale Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 138 adet konut kuralı olarak satılıyor. 


TOKİ Aşkale başvuru tarihleri!

TOKİ Aşkale başvuru tarihleri  22 Ağustos – 02 Eylül 2016 olarak belirlendi. Projede başvurular  T.C. Ziraat Bankası A.Ş Aşkale Şubesi tarafından kabul edilecek. 


TOKİ Aşkale'de yer alan B1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası), C tipi konut için 6.000.-TL (AltıbinTürkLirası) başvuru bedeli ödenmesi gerekiyor. 


Satış duyurusu için