18 / 04 / 2024

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları için son 5 gün. Konut satış fiyatlarının henüz açıklanmadığı projede aylık taksit ödemelerine teslimden sonra başlanacak.

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap Konutları kura çekilişi!

TOKİ Balıkesir Edincik 2. Etap Konutları kura çekilişi 15 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek. 240 aya kadar vada imkanı sunan projede taksitler teslimden sonra ödenecek.

Balıkesir Edincik TOKİ başvuru tarihleri!

Balıkesir Bandırma Edincik 316 adet Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 1 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Balıkesir Edincik'te konut teslimleri sona eriyor!

Balıkesir Bandırma Edincik'te yer alan 316 adet konutun teslimleri başlıyor. Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap’ta inşa ettirilen proje çerçevesinde; konutların son telim tarihi bugün olarak belirlendi.

Balıkesir Edincik Evleri restore edilecek!

Balıkesir Edincik'in tarihi evlerinin restore edilmesi için ilk adım atıldı. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyeleriyle birlikte Edincik'te restore edilmesi planlanan tarihi evler gezildi.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru dönemi yarın bitiyor!

Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı proje başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek. Projede 500 adet daire satışa çıkarılıyor. TOKİ Balıkesir Manyas Emekli başvuru dönemi yarın bitiyor.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Evleri başvuruları için son gün yarın olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor.

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru!

2016 TOKİ Balıkesir Manyas başvuru dönemi başladı. Kura çekilişinin 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı projede daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Projede başvuru bedeli 500 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce'de 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Edremit İbrahimce Evleri'nde 1 adet 3+1 için başvurular başladı. Açık satış yöntemi ile satışa çıkarılan projede fiyat 204 bin 836 TL 'dir.

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap'taki 1 adet konut için başvurular başladı!

TOKİ Balıkesir Bandırma Kayacık 1. Etap kapsamında yer alan 1 adet 3+1 standart konut için başvurular bugün başladı ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade imkanı sağlanan projede kura çekilişi 20 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. TOKİ Balıkesir Manyas Evleri başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

Dairelerin 2+1 olarak tasarlandığı projede TOKİ Balıkesir Manyas toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi 20 Nisan 2016 olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ev tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

2016 TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi!

Konutların 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede 500 adet daire satışa çıkarılıyor. Projede başvuru bedeli 500 liradır. İşte 2016 TOKİ Balıkesir Manyas Emekli kura çekilişi detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Manyas Emekli' de dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları Haberi

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca inşa edilen Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap Konutları 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede başvurular 30 Aralık 2015 tarihine kadar kabul edilmişti.


Balıkesir Edincik TOKİ Evleri fiyatları, projenin ihalesi gerçekleştikten sonra netleşecek. Projede dairelerin büyüklükleri 75 metrekareden oluşuyor. 

TOKİ Balıkesir Edincik emekli kura satışları!

Toplamda 32 tane dairenin emekliye özel olarak satıldığı TOKİ Balıkesir Bandırma Edincik 2. Etap'ta kura çekimi 15 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.


Taksitlerin teslimden sonra ödeneceği Balıkesir Edincik TOKİ 2. Etap'ta yüzde 20 peşinatta kalan bedel için 240 ay, yüzde 20 peşinatta ise kalan bedel için 180 ay vade fırsatı sağlanıyor. 


Satış duyurusu için