28 / 03 / 2024

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi 20 Nisan 2016 olarak belirlendi. Toplamda 500 adet dairenin emekliler için satışta olduğu projede ev tipleri 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor!

Başvuru bedelinin 500 lira olarak belirlendiği TOKİ Balıkesir Manyas Emekli' de dairelerin tipleri 2+1 olarak tasarlandı. TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvurusu bugün başlıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları 14 Mart 2016 Pazartesi günü başlıyor. Ödemelere göre 240 ay kadar vade imkanı sunulan projede toplam 500 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

TOKİ Balıkesir Manyas kura tarihi belli oldu! Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura tarihi belli oldu. Peki Manyas TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir?

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları!

Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuru tarihleri ve şartları ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Balıkesir Manyas’ta arsa fiyatları üç katına çıktı!

Balıkesir'in gözde ilçelerinden Manyas, sakin hayat sevenlerin tercih ettiği yer olması nedeniyle gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. Taleplerin artması nedeniyle bölgede arsa ve ev fiyatları hızla artıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları sona erdi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan 376 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Balıkesir Manyas başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Balıkesir Manyas TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu başvuruları yarın başlıyor!

TOKİ Balıkesir Manyas orta gelir grubu projesinde yer alan 80 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Balıkesir Manyas alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar yarın itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları Haberi

TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları başvuruları

Emekli TOKİ Balıkesir Manyas Konutları ödeme planına göre yüzde 12 peşinatta kalan bedeli 180 ay taksit veya yüzde 20 peşinatta kalan tutarı 240 aya kadar taksitlendiriliyor.


2016 TOKİ Balıkesir Manyas Emekli'de başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş.’nin Balıkesir İlinde bulunan yetkili şubeleri aracılığıyla yürütülecek. Projede başvuru dönemi 31 Mart'a kadar devam edecek.


Konut seçeneklerinin 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Balıkesir Manyas TOKİ Emekli'de başvuru bedeli 500 TL olarak kabul edilecek.


TOKİ Balıkesir Manyas Emekli Konutları kura çekimi 20 Nisan 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede toplamda 500 adet daire emekliler için satışa çıkarılıyor.


Satış duyurusu için