27 / 04 / 2024

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...



Yeni konut üretim çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Manyas Kızık Mahallesi alt gelir grubu projesinde 336 adet konut mevcut.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor.  TOKİ  Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, TOKİ Manyas Kızık alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje açık satış yöntemiyle satışa çıktı.

TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir son başvuru tarihi!

Manyas Kızık alt gelir grubu TOKİ projesinin son başvuru tarihi 30 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Başvuruların Halk Bankası aracılığıyla kabul edildiği TOKİ Manyas Kızık alt gelir grubu projesinden yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Başvuru heyecanının başladığı TOKİ Balıkesir Manyas Kızık alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 136 bin 462 TL, en yüksek konut bedeli 199 bin 932 TL şeklinde belirlendi.

Kurasız olarak satışa sunulan TOKİ Balıkesir Manyas Kızık projesinde en düşük taksit bedeli 667,15 TL, en yüksek taksit bedeli 977 45 TL olarak belirlendi.

180 ay vade sağlanan TOKİ Manyas Kızık alt gelir projesi için ödenecek peşinat bedelleri 16 bin 375 TL ile 23 bin 991 TL arasında değişiyor.

 

TOKİ'den 8 ilde 1.135 adet konut satışı!


Geri Dön