29 / 03 / 2024

toki başvuru sayısı kaç oldu

toki başvuru sayısı kaç oldu

TOKİ 50 bin sosyal konut kampanyasına talep yağıyor. Kampanyaya gelen başvuru sayısı 500 bini geçti. Peki TOKİ 2019 kampanyasında hangi ile kaç başvuru geldi?

TOKİ'nin hangi kampanyasına? Kaç başvuru geldi?

TOKİ tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Peki hangi kampanyaya kaç kişi başvuru yaptı? Sizler için açıklıyoruz. İşte proje proje başvuru sayısı...

ABD'de konut başlangıç sayısı beklentileri yükseldi...

Amerika'da yapımına başlanan yeni konut sayısı, kasımda aylık yüzde 14,8 yükselişle 1 milyon 560 bine yükselerek piyasa beklentilerini geride bıraktı. Ülkede verilen inşaat izni sayısı ise kasımda aylık bazda yüzde 2,5 düşüşle 1 milyon 460 bine gerilediği kaydedildi. 

Adıyaman'da Yerinde Dönüşüm Projesi'ne başvuru sayısı 20 bini geçti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yerinde Dönüşüm Projesi"ne başvuru sayısı 20 bin 640 olarak açıklandı.

Kiracılar ve ev sahipleri arabulucuya koştu: 10 günde 7 bin 651 başvuru yapıldı

Kiracılar ve ev sahipleri, kira uyuşmazlıklarını çözmek için arabuluculuk hizmetine başvuruyorlar. 1 Eylül'den itibaren başlayan yeni arabuluculuk dönemi hızla ilerlerken, 10 günlük süreçte kira uyuşmazlıklarından kaynaklanan 7,651 başvuru yapıldı. Toplam başvuru sayısı ise 8,644 oldu.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Yerinde Dönüşüm projesine deprem bölgesinden 80 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak amacıyla 17 Temmuz tarihinde başlatılan "Yerinde Dönüşüm Projesi" için gelen başvuru sayısının 80 bine ulaştığına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

Yarısı Bizden Kampanyası'na bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na gelen başvuru sayısını duyurdu. Kampanya kapsamında, bugüne kadar 709 bin bağımsız birim için 155 bin başvuru yapıldı. 

Yarısı Bizden kampanyasına başvuru sayısı 670 bini geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, maliyetin yarısını devletin üstlendiği Yarısı Bizden kampanyasına gelen başvuru sayısı 670 bini aştı...

Yarısı Bizden kampanyasında bağımsız bölüm için başvuru sayısı 467 bine ulaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında bugün itibarıyla 467 bin bağımsız bölüm için başvuru yapıldığını söyledi.

Yarısı Bizden kampanyasının başvuru sayısı 83 bine ulaştı!

Yarısı Bizden kampanyasına ilgi gün geçtikçe artıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, toplam başvuru sayısının bina bazında 83 bine ulaştığını duyurdu.

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası'na bir günde 28 bin 795 başvuru geldi! 

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyası için şu ana kadar yapılan başvuru sayısı açıklandı. Peki Yarısı Bizden kampanyasına kaç bağımsız birim için başvuru geldi? İşte o rakamlar...

DASK'ın hasar ödemesi 1.1 milyar TL'yi geçti! Başvuru sayısı ise 290 bin 558 oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından DASK'a gerçekleştirilen hasarlı ya da yıkılmış konutlar için başvuru sayısı 290 bin 558 olarak gerçekleşti. DASK ödenen tazminat tutarını açıkladı...

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

toki başvuru sayısı kaç oldu Haberi

toki başvuru sayısı kaç oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafındna müjdelenen ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ( TOKİ ) tarafından başlatılan "50 bin sosyal konut" kampanyasına adeta talep yağıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un açıkladığı bilgiye göre; toplam başvuru sayısı 500 bini aştı. 

2+1 ve 3+1 dairelerin alt ve orta gelir grubuna yönelik satışa çıkarıldığı kampanyada başvurular 19 Nisan'a kadar devam edecek. 

Peki TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde hangi ile kaç başvuru geldi? Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com sizler için hangi projelere ne kadar başvuru geldiğini açıkladı.

Başvuru sayısı günlük olarak Türkiye'nin bir numaralı emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

22 Mart 2019 tarihi itibariyle kampanyalara gelen başvuru sayısı şu şekilde; 

SIRA
NO           PROJE ADI

BAŞVURU TOPLANAN KONUT
SAYISI

BAŞVURU SAYISI
22.03.2019

1

ADANA SARIÇAM BURUK...