29 / 03 / 2024

TOKİ Batman Sason Konutları

TOKİ Batman Sason Konutları

Batman'ın Sason ilçesini ziyaret eden Vali Ahmet Deniz, en kısa sürede ilçe merkezinde TOKİ konutları inşa edileceğini söyledi.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

TOKİ kura sonuçları Batman açıklandı mı? İşte TOKİ kura sonuçları Batman isim listesi!

TOKİ kura sonuçları Batman açıklanıp açıklanmadığı sorgulanıyor. İşte TOKİ kura sonuçları Batman isim listesine dair detaylar!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Hasankeyf’te 200 konut yapacak!

Batman’da tam 200 adet TOKİ Sosyal Konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Hasankeyf Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu!

TOKİ Batman Ciğerlo kura sonuçları 24 Ağustos 2022! Batman Ciğerlo 2+1 ve 3+1 kura sonucu haberimizde yer alıyor.  İşte 2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Batman projesi ile ilgili d

Batman'da toplu konut ve millet bahçesi inşaatları tam gaz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020!

TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Batman Merkez kura sonuçları 22.05.2020 ve TOKİ Batman kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.

TOKİ Batman Sason Konutları Haberi

TOKİ Batman Sason Konutları

Batman Valisi Ahmet Deniz, Sason ilçesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. İlk olarak Sason Kaymakamlığına giden Vali Deniz, Kaymakam Ökkeş Beyaz ve ilçenin kurum müdürleriyle basına kapalı toplantı yaptı.


Toplantının ardından Deniz, esnaf ve halkla selamlaşarak, muhtarlarla toplantıda bir araya geldi.


Yunus Emre İlk ve Ortaokulunun çok amaçlı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Deniz'in yanı sıra Kaymakam Beyaz, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Topuz, İl Emniyet Müdürü M. Ali Akkaplan, il ve ilçe kurum müdürleri ile muhtarlar katıldı.


Burada katılımcılara hitap eden Deniz, Türkiye'nin son yıllarda bir takım sıkıntılar yaşadığını belirtti. Deniz, "Dışarıdan ve içeriden hainlik yapmak isteyenler maalesef bu ülkenin gelişmesini, kalkınmasını engelleyebilmek için her türlü şeyi deniyorlar. Ama şunu bilmeliler ki bizim birliğimiz, beraberliğimiz devam edecek. Türk'üyle, Kürt'üyle, Arap'ıyla, Çerkez'iyle, Alevi'siyle, Sünni'siyle...