19 / 04 / 2024

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

TOKİ'den Batman Merkez'e 908 yeni sosyal konut müjdesi!

Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde TOKİ öncülüğünde 908 yeni sosyal konut inşa edileceğini, açıkladı.



Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Batman'ın Merkez ilçesinde 908 yeni sosyal konut yapılacağını açıkladı.

Batman Çağdaş'ta yer alan habere göre, Milletvekili Özdemir, daha önce 100 bin sosyal konut kapsamında Batman Merkez’e 184, Sason’a 116, Gercüş Kayapınar’a 100 olmak üzere toplam 400 sosyal konut yapılması kararlaştırıldığı belirtilerek  yeni talepleri üzerine merkezde 908 konutun inşa edileceğini duyurdu.

Özdemir, şu ifadeleri kullandı: “Nüfusu her geçen gün artan ve büyüyen şehrimize bu sayının yeterli olmadığını hem Çevre ve Şehircilik Bakanı hem de  TOKİ  Başkanı ile yaptığımız görüşmelerde dile getirdik ve Batman’a yapılacak sosyal konut sayısının arttırılmasını talep ettik. Talebimiz üzerine Batman Merkez’de 908 adet sosyal konut daha yapılması kararlaştırılmış olup bu konutların ihalesi 22 Haziran’da yapılacaktır. Sosyal Konutların 278 adeti 3+1, 630 adeti ise 2+1 şeklinde inşa edilecektir. Ayrıca bu sosyal konutların yanında cami ve dükkan da yapılacaktır. Bu konutların ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”


Geri Dön