26 / 04 / 2024

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

TOKİ'den Denizli'ye tam 3 bin 150 konut müjdesi geldi. Aman kaçırmayın... İşte konu ile ilgili detaylar...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  29 Ekim Bulvarı'nda, Denizli Çevre Yolu 2. Kısım ve Honaz Tüneli, TOKİ 1449 Konut 50 Dükkan, Denizli İçme Suyu Arıtma Tesisi ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada 20 yıldır sadece eser ve hizmet siyaseti yaptıklarını, her şehir gibi Denizli'nin de bu eser ve hizmet siyasetinin en yakın şahidi olduğunu dile getirerek, son 20 yılda Denizli'ye 35 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptıklarını dile getirdi.

-"İcraattan bahsediyorum, Bay Kemal sen ne anlatacaksın?"

Yaptığı açıklamada Denizli'ye, 4 bin 264 yeni derslik inşa ettiklerini, toplam 8 bin 104 kişi kapasiteli yükseköğrenim yurt binaları açtıklarını, 53 spor tesisi kazandırdıklarını dile getiren Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ den Denizli ye tam 3 bin 150 konut müjdesi! Aman kaçırmayın!

Açıklamasında "İcraattan bahsediyorum. Laf değil, icraat. Bay Kemal sen ne anlatacaksın Denizli'ye? Söyleyeceğin bir şey var mı?" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şehrimizdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 3 milyar lira tutarında kaynakla destek olduk."dedi.

Yaptığı açıklamada sağlıkta 14'ü hastane olmak üzere 38 sağlık tesisini hizmete aldıklarını, yatak sayısı bin olan Şehir Hastanesinin şu anda yapımının devam ettiğini söyleyen Erdoğan, Çevre ve Şehircilik'te TOKİ vasıtasıyla 11 bin 649 konut inşa ettiklerini Şimdi de Denizli'de İlk Evim Projemizle 3 bin 150 konut daha inşa edeceklerini söyledi.

Açıklamasında İlk Arsam projesiyle 16 bin altyapılı arsa verileceğini söyleyen Erdoğan, İlk İşyerim projesiyle esnafa 300 iş yeri yapacaklarını söyledi.


Geri Dön