29 / 03 / 2024

TOKİ Bolu Yeniçağa evleri başvuru

TOKİ Bolu Yeniçağa evleri başvuru

TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları kura çekimi 13 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşecek. Başvuru bedeli olarak bin TL talep edilen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama: Çanakkale 6.8 ile 7.4 arasında bir depreme gebedir!

Çanakkale'de yaşanan ve İstanbul'da da hissedilen 4.9 şiddetindeki depremden sonra Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan yeni açıklama geldi. İşte Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın o açıklaması...

TOKİ'den 6 ile 1.700 konut yeni konut geliyor! Tarihler tek tek açıklandı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 şehirde 1.700 yeni konut inşa edecek. TOKİ'nin yeni projelerinin ihaleleri Ocak ve Şubat aylarında yapılacak.

TOKİ bir il için daha tarih açıkladı! 108 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl projesi için yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin yeni projesinde 108 konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk yeni proje için tarih açıklandı!

TOKİ'nin Gaziosmanpaşa projesinde yer alan konutlar için yeni tarih açıklandı. 431 konutun yer alacağı yeni proje Yıldıztabya Mahallesi'nde yükselecek.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan ocak zammıyla ilgili yeni açıklama: İşçi ve emeklimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanun Teklifi Basın Bilgilendirme Toplantısı'nda son dakika açıklamalarda bulundu. Yılmaz, ocak zammıyla ilgili yeni açıklama yaptı.

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! Tam 431 yeni konut geliyor! 

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesiyle Yıldıztabya Mahallesi'ne 431 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi ile ilgili son dakika detayları...

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde son dakika! 431 konutluk bu yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesinde 431 adet yeni konut yer alıyor. Yıldıztabya Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor! Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın!

TOKİ'den İstanbul'a tam 1.353 konutluk 3 yeni proje geliyor... Hemen peş peşe açıklanan bu tarihlere bakın...

TOKİ Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor! TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor... TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın...

Önceki asgari ücret zammını tahmin eden isimden yeni açıklama! Oran verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan temmuz ayında asgari ücret ara zam yapılacağını ifade etti. Daha önce asgari ücret zammını doğru tahmin eden uzman isimden yeni açıklama geldi. İşte yeni zam oranı...

İş Bankası kartı olanlar nefes bile almadan şimdi hemen baksın! Yeni açıklama az önce geldi! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası kart sahipleri için kaçırılmayacak bir fırsat! Yeni açıklama geldi, 31 Mart'a kadar geçerli. Hemen inceleyin!..İşte ayrıntılar...

TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği TOKİ kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ yeni etap kura çekimi ne zaman? Başvuranlar hemen bakın!

TOKİ Bolu Yeniçağa evleri başvuru Haberi

TOKİ Bolu Yeniçağa evleri başvuru

Daire seçenekleri arasında 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı TOKİ Bolu Yeniçağa'da 206,38 TL'lik taksitlerle ödeme yapabilmek mümkün. Projede başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa Konutları kura çekimi kapsamında 88 adet daire satışa çıkarılıyor. Başvuruları 9 Ekim 2015 tarihinde sona erecek olan projede 7 bin 430 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Bolu Yeniçağa TOKİ ödeme planı kapsamında yüzde 15 peşinatta 120 ay vade, yüzde 12 peşinatta 180 ay vade uygulanıyor. Projede 75,87 metrekare ve 124,44 metrekare büyüklükte konutlar bulunuyor. 


TOKİ Bolu Yeniçağa kura çekimi için başvurular T.C.Ziraat  Bankası A.Ş. Bolu Yeniçağa şubesi tarafından kabul ediliyor. Projede konutların sözleşme tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. 


Satış duyurusu için