26 / 04 / 2024

toki çankaya eti maden hizmet binası

toki çankaya eti maden hizmet binası

TOKİ Ankara Çankaya'da yapılacak olan Eti Maden İş Genel Müdürlüğü Hizmet binası proje hazırlanması işini ihaleye çıkarıyor. İhale 8 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılıyor...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih geldi! Çankaya projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara Çankaya projesinin ihalesi yarın yapılacak. Çankaya TOKİ projesinde 50 adet konut ve 6 adet dükkan bulunuyor. 

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi bugün!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi bugün saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Hizmet Binası ihalesi 7 Mart'ta!

Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Hizmet Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 7 Mart'ta saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Çankaya Ticaret Merkezi tamamlama ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi'nin inşaat tamamlama işi için ihaleye çıkıyor.

TOKİ Eskişehir Çankaya'da Ticaret Merkezi inşa ediyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Eskişehir Çankaya Vadişehir 3.Etap'ta Ticaret Merkezi hayata geçiriyor. Ticaret Merkezi için inşaat tamamlama ihalesi belirlendi.

TOKİ Ankara Eti Maden Binası düzenleme ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ankara'da Eti Maden Binası inşaatı ve çevre düzenleme işi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Eti Maden'den İzmir ve Ankara'da 6.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İzmir Konak ve Ankara Çankaya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 6 milyon 180 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ankara Eti Maden İşletmeleri hizmet binası inşaatı ihalesi 18 Temmuz'da!

TOKİ, Ankara İli Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 18 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Mehmet Çankaya: TOKİ ile yurt dışında ortak proje geliştirmek istiyoruz!

Karmod Prefabrik Üst Yöneticisi Çankaya, "TOKİ ile yurt dışında özellikle ekonomik toplu konutlarda ortak proje geliştirmek istiyoruz. TOKI International bünyesinde çok sayıda konutu çelik konstrüksiyon olarak hızlı ve kaliteli bir şekilde yapmaya talibiz

TOKİ Ankara Çankaya 380 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Ankara Çankaya 102 konut ihalesi bugün!

TOKİ Ankara Çankaya Çayyolu Mahallesi 102 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleşecek.

TOKİ Ankara Çankaya'da 380 konut yaptıracak!

TOKİ Ankara Çankaya Alacaatlı Mahallesi 926 ve 927 parsellere ait 380 konut, 19 ticaret ve 1 camii inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 31 Aralık 2015 tarihinde yapılacak.

toki çankaya eti maden hizmet binası Haberi

toki çankaya eti maden hizmet binası


TOKİ Ankara Çankaya'da Eti Maden İş Genel Müdürlüğü Hizmet Binası Mimari, Statik, Mekanik, Elektrik, Peyzaj, Altyapı uyg Proj, Yangın Tahliye Proje ve Raporu, Teknik Şartnameler, İç Dış Mekan Perspektifleri, Mahal Listesi, Keşif Metrajları Hazırlanması işini ihaleye çıkarıyor.


TOKİ Eti Maden İş Genel Müdürlüğü Hizmet  Binası ihalesi 8 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Baskanlığı Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA adresinde yapılacak.



İhale ilanı için