19 / 04 / 2024

toki çankırı başvuru işlemleri

toki çankırı başvuru işlemleri

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru işlemleri bugün başlıyor. Toplamda 438 adet daire satışta olduğu projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı'da 349 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı 2023 projesi için tarihler belli oldu! 619 konutluk 3 yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ Çankırı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Çankırı 2023 projesi için beklenen tarih geldi! Tek bir ilçedeki 120 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Bayramören projesi bugün ihaleye çıkacak. Çankırılıların yüzünü güldüren projede 166 adet konut yer alacak.

TOKİ Çankırı 2023 projesiyle 150 yeni konut geliyor!

Yeni konut projelerine son sürat devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı 2023 projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı faturalarını ödemekte zorluk çeken vatandaşlara maddi destek ödemesi yapıyor. Peki, Doğalgaz yardımı nasıl alınır, başvuru şartları neler? Doğalgaz yardımı ödemeleri yatırıldı mı? İşte detaylar...

Çocuklu hanelere 1259 TL destek ödemesi! SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları neler?

Sosyal yardım ödemeleriyle ihtiyacı olan vatandaşlara destek sağlayan bakanlık, şimdi de çocuklu ailelere 1259 lira destek ödemesi yapıyor. Peki, SED yardımı başvuruları nereden yapılır, başvuru şartları nelerdir? İşte detaylar...

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ iptal işlemi nereden yapılır? TOKİ sosyal konut başvuru iptal etme!

TOKİ sosyal konut başvurularına dair bazı detaylar merak ediliyor. Onlardan biri de TOKİ başvuru iptal işlemi. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ Çankırı Yapraklı’ya geliyor! 2+1’ler 608 bin TL!

TOKİ'nin Çankırı Yapraklı projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Çankırı Yapraklı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çankırı Yapraklı 2022 sosyal konut projesi...

toki çankırı başvuru işlemleri Haberi

toki çankırı başvuru işlemleri

TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Konutları başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede peşin ödemeler 9 bin 980 TL'den başlangıç gösteriyor.


Ödeme seçeneklerine göre projede yüzde 15 peşin ödemede kalan bedeli 120 ay taksit veya yüzde 12 peşinde ise 180 aya kadar taksitlendiriliyor.


Toplamda 438 adet daire satışa çıkarıldığı TOKİ Çankırı Kurşunlu Konutları fiyatları 91 bin 725 TL ile 146 bin 708 TL arasında değişiyor.


TOKİ Çankırı Kurşunlu 2. Etap Evleri başvuru işlemleri başladı ve 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.




Satış duyurusu için