19 / 04 / 2024

toki çatı modeline mi geçiyor

toki çatı modeline mi geçiyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yurtdışı müteahhitlik hizmetlerinde ABD ve İngiltere’nin de uyguladığı ‘çatı’ modeline geçmek için çalışma başlattı.

TOKİ'den Ankara'ya 210 dükkan geliyor! Kahramankazan GİMAT Gıda Hali’nin temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikli Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kahramankazan’da hayata geçirilecek olan toplam 210 adet dükkânın temeli atıldı.

TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sonrasında ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuralarında son dakika gelişmeis yaşandı. TOKİ kuraları tek tek çekiliyor! TOKİ kura sonucu Mart 2023 sorgulama! Hemen il il isim listesine göz atın!

TOKİ'nin Kanal İstanbul'un çevresinde inşa edeceği 844 konutluk 1. Etap için imzalar atıldı!

Kanal İstanbul güzergahında inşa edilecek konut projelerinin 844 konutluk etabı için, 19 Ocak'ta 1 milyar 159 milyon lira bedelle TOKİ ile Gürtaş Yapı ile sözleşmeye imza atıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Sosyal konut ilk temeller atıldı mı, nerede atıldı? 3+1 TOKİ evlerinin iç görünümü nasıl?

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temellerinin atılıp atılmadığı, nerede atıldığı merak konusu oldu. İşte TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temel atma törenlerine dair merak edilenler!

TOKİ sosyal konut kampanyasında 17 ilde ilk temeller atılıyor! İşte il il proje görselleri!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olan "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde toplam 5 bin 615 sosyal konutun ilk temeli bugün atılacak. İşte il il TOKİ 2022 proje görselleri...

TOKİ 2022 sosyal konut projesinde ilk temeller atılıyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 17 ilde, 5 bin 615 sosyal konutun ilk temelleri bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle atılacak.

TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbul Maltepe’de yükselecek olan TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi’ne dair meraklı bekleyiş devam ediyor. 1692 adet konuttan ve 67 bloktan oluşacak olan projenin detayları ise belli oldu. İşte, TOKİ Maltepe Atışokulu Projesi 12 soruda tüm detaylarıyla…

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesindeki 5 bin 615 konutun temeli 25 Ekim'de atılıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla "İlk Evim İlk İş Yerim" projesi kapsamında 5 bin 615 konutun temel atma töreninin 25 Ekim Salı günü atılacağını dile getirdi.

Nevşehir Çat TOKİ projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ'nin Nevşehir projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Nevşehir Çat projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Nevşehir Çat TOKİ'ye nasıl başvurulur? Nevşehir Çat TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

Erzurum Çat TOKİ'de 60 bin 800 TL peşinatla!   

TOKİ Erzurum Çat 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Erzurum Çat ilçesinde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Erzurum Çat ilçesinde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Erzurum Çat sosyal konut projesi... 

TOKİ'nin Beşiktaş Abbasağa'daki arsası için imzalar atılıyor!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı TOKİ'nin İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Abbasağa Mahallesi'nde yer alan arsası içim imzayı atıyor...

TOKİ Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nın Esenler Atışalanı projesi için ÇED süreci başladı.

TOKİ inşaatların atık malzemelerinden sokak hayvanlarına yuva yapıyor!

Elazığ'ın Sivrice Kaymakamlığı, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) inşaatlarından arta kalan atık ahşap malzemeleri, Hazar Gölü çevresindeki sokak hayvanlarının soğuktan korunmaları ve dinlenmeleri için Harput mimarisini de yansıtan sıcak yuvalar haline getiriyor. 

toki çatı modeline mi geçiyor Haberi

toki çatı modeline mi geçiyor

Yurtiçi çok hareketli olduğu için firmaların iç pazara yöneldiğini ancak dış pazarlarda da varolmak gerektiğine dikkat çeken TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan “Ülkemize değer kazandırmamız için açılım şart. Yurtdışı müteahhitlik sektörü kendi çabaları ile bugünkü başarılı noktasına geldi. TOKİ olarak buna daha da katkı sağlayacak bir yapıya ihtiyacımız var. Bir model geliştiriyoruz. İngiltere’de, ABD’de, birçok gelişmiş ülkede uygulanan bir sistem” dedi.


TOKİ’nin öncü kuruluş olacağını kaydeden Turan şöyle konuştu: “Türkiye’deki müteahhitlik sektörünü bir şemsiye altında toplayacağız. Biz işi alacağız, ülkemizdeki firmalarla paylaşacağız. Bunu sektördeki kuruluşlarla da görüşüyoruz. Onlar da çok istiyor. Sistem için yasal düzenleme gerekiyor. Ancak bundan sonrasında kamunun da bu işin içinde olması lazım. Özel-kamu birlikteliğinde bir iş modeli hayata geçirmeliyiz.” Turan’ın diğer tespitleri şunlar:


2016, zirve yılı olur


TOKİ,...