25 / 04 / 2024

toki çorum ihale

toki çorum ihale

Çorum İlinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Çorum ve Yozgat'da lise inşaatının ihalesi bugün 14.00'te!

Çorum'da 16 derslikli Kız Meslek Lisesi ve Yozgat'da 600 öğrencilik Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaatı ve altyapı çalışmalarının ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Yozgat ve Çorum'da lise inşaatının ihalesi yarın!

TOKİ Çorum'da Kız Meslek Lisesi ve Yozgat'ta Ticaret Meslek Lisesi'nin inşaat ile altyapı çalışmaları işinin ihalesini yarın yapıyor...

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016!

47 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde kura başvuruları sona erdi. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kuralı satış 2016..

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü bugün!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016!

47 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde başvuru dönemi yarın sona erecek. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekilişi 2016 tarihi..

TOKİ Çorum 140 konutun kurası 18 Ocak'ta!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi'nde bulunan 140 konuttan 92'sinin 3+1, 48'inin 4+1 olduğu ve kura yöntemiyle satışa çıkardı.

TOKİ Çorum'da kurayla 140 konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ), Çorum'da 140 konut kura yöntemiyle satışa çıkarıldı.

TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

Çorum Kargı Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 69 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı kurası ne zaman?

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü!

47 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı!

69 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı. TOKİ Çorum Kargı 'daki daireler kuralı olarak satılacak.

toki çorum ihale Haberi

toki çorum ihale

Çorum İlinde Yapılacak TSE Araç Kontrol Merkezi Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için