16 / 04 / 2024

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ'nin Çorum Alaca 2. Etap Toplu Konut Uygulaması projesinde yer alan 47 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu ne zaman açıklanacak?



TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesi toplamda 47 adet daireden meydana geliyor.  TOKİ  Çorum Alaca 2. Etap'ta kuralar bugün çekilecek. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde 10 adet 2 oda 1 salon ve 37 adet 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 59 metrekare ile 84 metrekare arasında değişiyor.


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'taki dairelerin fiyatları 73 bin 770 TL ile 130 bin 919 TL aralığında değişiklik gösteriyor. “Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda gerçekleşecek. 


TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin bir numaralı emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek.  


Konut sayısının yüzde 50’si kadar yedek alıcı belirlenecek. Kurada asil ve yedek olamayanların başvuru bedelleri 26 Aralık 2016 tarihinden itibaren T.Halk Bankası Alaca Şubesinin belirleyeceği program doğrultusunda iade edilecek. 


Satış duyurusu için tıklayın



Geri Dön