26 / 04 / 2024

toki çorum projeleri

toki çorum projeleri

Çorum İli, Oğuzlar İlçesi, Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi yarın!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum 158 konut ihalesi 4 Kasım'da!

Çorum İli, Uğurludağ İlçesi 158 Adet Konut, 1 Adet 3 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ Çorum 754 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Çorum İli, Merkez İlçesi, Celilkırı Mahallesi 754 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 12 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak

TOKİ'den Çorum'a 158 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çorum Dodurga'da 158 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 29 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Çorum 79 konut ihalesi 4 Temmuz'da!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çorum Mecitözü projesinin ihalesini 4 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Çorum'da 6 bin 286 konut inşa etti!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Her yıl Çorum'un nüfusu artıyor. Bu ne demektir; artık Çorum, dışa insan vermiyor, tam aksine geri alıyor. TOKİ eliyle 6 bin 286 konut projesini hayata geçirerek, Çorum'un konut ihtiyacını hafiflettik.

TOKİ Çorum 24 konut 13 dükkan ihalesi yarın!

Çorum İli Uğurludağ İlçesi Yenicamii Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 24 Adet Konut , 13 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve Saat Kulesi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Çorum’da 405 milyon TL yatırım yaptı!

TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Çorum’da çok sayıda yatırımının gerçekleştiği belirtildi. Karaca, toplam yatırım bedelinin 405 milyon lira olduğunu söyledi.

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.

TOKİ Çorum Merkez Devane'de 142 konut yaptırıyor!

TOKİ Çorum Merkez Devane Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 142 adet konut inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 11 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

TOKİ Çorum Dodurga 98 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Çorum Dodurga 98 adet konut ve 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ'den 5 bin konut, 450 milyon TL yatırım!

TOKİ, Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salım Uslu'yu ziyaret ederek hayırlı olsun dilekleri iletti. Ziyarette TOKİ'nin Çorum'da yaptığı ve yapacağı projeler de ayrıntılı olarak değerlendirildi.

TOKİ Çorum'da 12 proje gerçekleştiriyor!

TOKİ Çorum'da toplam 3.488 Sosyal Konutu Donatıları ile birlikte tamamladı, yapımı devam eden ve bitirilen Konut ve Sosyal Donatılar için ise yaklaşık 276 Milyon TL yatırım yapıldı.

TOKİ'nin Çorum projeleri konuşuldu!

Çorum Milletvekili ve TBMM idare Amin Salim Uslu Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ı ziyaret etti Uslu, TOKİ Başkanı Turan'ı ziyaret etti. Görüşmede TOKİ'nin Çorum projeleri de konuşuldu.

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü!

69 adet konutun kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Kargı projesindeki daireler için başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Çorum Kargı son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü!

47 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulduğu TOKİ Çorum Alaca 2. Etap'ta başvurular devam ediyor. İşte, TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura çekim günü...

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap 2016 kura çekimi!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 47 adet konut için başvurular başladı.

TOKİ Çorum Devane başvuruları!

140 konutluk TOKİ Çorum Devane projesindeki daireler için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Çorum Devane başvuruları...

TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı!

69 adet daireden meydana gelen TOKİ Çorum Kargı başvuru dönemi başladı. TOKİ Çorum Kargı 'daki daireler kuralı olarak satılacak.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap başvurusu başladı!

TOKİ ile Alaca Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilmiş olan Çorum Alaca 2. Etap Projesi'ndeki 47 adet konut için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün!

TOKİ ve Çorum Kargı Belediyesi ortaklığı ile inşa edilen TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda toplamda 243 daire yer alıyor. TOKİ Çorum Kargı Konutları'nda son sözleşme tarihi bugün olarak belirlendi.

23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı Evleri'nde kura çekimi 23 Eylül 2016 tarihinde yapıldı. İşte 23 Eylül TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları...

TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları!

TOKİ Çorum Kargı kura sonuçları listesi açıklandı. Kura çekilişi 23 Eylül 2016 tarihinde yapılan projede toplamda 243 daire yer alıyor.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap kura sonuç listesi açıklandı!

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap projesinde toplamda 220 adet daire yer alıyor. Kura çekimi ile satışa sunulan projede daireler hak sahiplerini buldu.

TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri kura çekim sonucu!

220 konutluk TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri projesinde kura çekimi bugün yapıldı. TOKİ Çorum Alaca 2. Etap Evleri kura çekim sonucu...

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu!

TOKİ Çorum Alaca 2.Etap kura sonucu henüz açıklanmadı. Kura çekilişi bugün saat 14:00’ten itibaren yapıldı.

toki çorum projeleri Haberi

toki çorum projeleri

Çorum İli Oğuzlar İlçesi Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacak. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre 29 Mart tarihinde yapılacak olan ihaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler şu şekilde:

İKN    :    2021/97179 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748
ç) İhale dokümanının görülebileceği ve e-imza kullanılarak indirilebileceği internet sayfası    :    https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/
2-İhale konusu yapım işinin
a) Adı    :    Çorum İli Oğuzlar İlçesi Gölbaşı Mahallesi 106 Adet Konut...