18 / 04 / 2024

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum Ortaköy'e TOKİ müjdesi!

Çorum’un Ortaköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verildi. İftarda TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.



Ortaköy Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla birlik iftarı verdi. 100. Yıl Etkinlik Alanı’nda düzenlenen iftar programına Ortaköy Kaymakamı Kenan Aktaş, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,  TOKİ  Finasman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, köy muhtarları ile birlikte kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, iftar öncesinde vatandaşlarla sohbet ederek onların dertlerini ve sorunlarını dinledi.Yemeğin ardından bir konuşma yapan Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, yemeğe katılan herkese teşekkür etti.

 

TOKİ MÜJDESİ

Bu arada iftara katılan TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca, Ortaköy’de TOKİ çalışmalarına başlandığını ve 3 ay içerisinde talepleri alacakları müjdesini verdi.


Çorum Hakmiyet


Geri Dön