29 / 03 / 2024

toki danışmanlık hizmet ihalesi 2016 tarihi

toki danışmanlık hizmet ihalesi 2016 tarihi

TOKİ uygulamaları kapsamında yapım işlerinin inşaat aşaması ve inşaat sonrası 10. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesinin 2. oturumu 24 Ağustos'ta yapılacak.

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seccom Yönetim Hizmet Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Aras tarafından kuruldu.

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi kuruldu!

Future Gate İnternational Danışmanlık Hizmet Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Karakuş tarafından kuruldu.

TOKİ 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı 37. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ 36. paket danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 36. paket danışmanlık hizmet alımı işi ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Danışmanlık hizmeti alım işi ihalesi 23 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı danışmanlık hizmeti alım işi ihalesini 23 Haziran 2021 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini bugün ihaleye çıkaracak.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 29. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini yarın saat 11:30'da ihaleye çıkarıyor.

TOKİ danışmanlık işi ihalesi 25 Haziran'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 38. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesini 25 Haziran 2021 tarihinde ihaleye çıkarıyor.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 28. paket danışmanlık işi ihalesi yarın saat 11:00'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı  Uygulamaları Kapsamında Yapım İşlerinin İnşaat Aşaması ve İnşaat Sonrası 28. Paket Danışmanlık (Yapım işi kontrollüğü ve yapı denetimi) Hizmet Alımı İşi (ÖNYETERLİK) ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 34. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde Toplu Konut İdaresince Yapılacak Olan Yerleşim Alanları Kentsel Tasarım Projeleri Hazırlatılması İşi İle İlgili Mühendislik ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 33. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

toki danışmanlık hizmet ihalesi 2016 tarihi Haberi

toki danışmanlık hizmet ihalesi 2016 tarihi

Türkiye Genelinde İdaremizce Yapılacak Olan Konut, Sosyal Donatı, Eğitim Yapıları, Yerleşim Alanları ve Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri ile İlgili Mühendislik Ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 10. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi 2. oturum ihaesi 24 Ağustos 2016 tarihinde saat 11:30'da...