26 / 04 / 2024

TOKİ dar gelir kampanyası

TOKİ dar gelir kampanyası

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası kapsamında dar gelirli vatandaşlar ev sahibi olacak. Bu kapsamda 1 oda 1 salon daireler için 270 ay vade şeklinde ödeme yapılabilecek.

TOKİ emeklilere yüzde 25 kontenjan ayıracak!

TOKİ Başkanı Turan, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı 250 TL taksitle yuva sahibi yapmak için faaliyetlerimizi hızlandırdık.Özellikle emeklilerimizin konut ihtiyacını karşılamak için yüzde 25'lik kontenjan ayırıyoruz' dedi.

TOKİ orta gelir konut projesi 2023! Orta gelirliye konut kampanyası ne zaman başlıyor 2023?

TOKİ orta gelir konut projesine dair ilgi giderek artıyor. "Yeni Evim Konut Finansman Programı" kampanyasıyla ilgili şartlar duyuruldu. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir başvuru şartları nelerdir? Orta gelirli konut kampanyası ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut kapsamında yer alan dar gelirli vatandaş için 81 ilde "ilk evim ilk iş yerim" projesi başladı. İşte TOKİ orta gelir kampanyasına dair detaylar!

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir grubu başvuru şartları nelerdir?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi temelleri atıldı. Sırada orta gelir grubuna yönelik çalışmalar var. Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un açıklamalarından sonra TOKİ orta gelir grubu araştırılamaya başlandı.

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar?

TOKİ orta gelir grubu nedir? TOKİ orta gelir ev fiyatları ne kadar? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

Aşırı pahalı konut sorununa çözüm raporu açıklandı: Öncelik dar gelir grubuna verilmeli

Türkiye'de son bir yılda aşırı pahalanan konut fiyatları ve kira sorununa Saadet Partisi'nden çözüm önerisi geldi. Partinin yaptığı değerlendirmede dar gelir grubunun konuta erişiminin önceliklendirilmesi gerektiğine vurgu yapıldı.

TOKİ yeni sosyal konut kampanyasını duyurdu: Bu illerde 120 180 ve 240 ay vade seçeneğiyle satılacak

TOKİ dar ve orta gelir grubuna yönelik yeni bir sosyal konut projesinin geleceğinin açıklamasını yaptı. Ev sahibi olmak isteyenlere 120, 180 ve 240 ay vadeyle sunulacak evlerin inşa edileceği iller de belli oldu. İşte kampanyayla ilgili bilgiler...

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022!

İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022 haberimizde yer alıyor. İşte İzmir Ödemiş TOKİ orta gelir başvuru tarihleri ve şartları 2022...

TOKİ dar gelirli aileler için 904 bin konut inşa etti!

TOKİ dar ve orta gelirli vatandaşların konut sahibi olması için çalışmalarına devam ediyor. Kurum, çalışmalar dahilinde dar ve orta gelirli aileler için 904 bin konutun inşaatını tamamladı.

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir Bergama alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ İzmir Bergama orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bergama TOKİ orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ dar gelir kampanyası Haberi

TOKİ dar gelir kampanyası

TOKİ 100 TL taksitli konut kampanyası kapsamında eşi ölen kadınlar ve engelli vatandaşlar öncelikli olacak. Dar gelirli aileler, toplam 27 bin TL'ye ev sahibi olabilecek. 


Emekliler için 17 ilde başlatılan kampanyanın tüm illere yayılmasını hedefleyen TOKİ; alt gelir grubu kategorisinde, hane halkı gelirinin aylık 3 bin 200 TL'yi aşmaması şartı arıyor. 


TOKİ kampanyası kapsamında 1+1 daireler için aylık 100 TL taksitle ve 270 ay vadeyle, 2+1 daireler için ise aylık 130 TL taksitle ve 270 ay vadeyle ödeme yapılabilecek. 


Özge...