28 / 03 / 2024

TOKİ Dilovası Konutları son durum

TOKİ Dilovası Konutları son durum

Dilovası Köseköy'de TOKİ tarafından yapılan konut projesi tüm hızıyla devam ediyor. Orta ve alt gelir gruplarına yönelik yapılan inşaat çalışmasında 915 daire 2017 yılında hak sahiplerine teslim edilecek.

TOKİ Körfez İlimtepe'de son dakika müjdesi: 1.3 milyar TL'ye inşa edilecek! Sözleşme imzalandı! 

Geçtiğimiz 2 seneden bugüne, ihaleye çıkan ancak çeşitli nedenlerle ihalesi iptal edilen ve daha önce artan maliyetler nedeniyle müteahhidin iş bıraktığı TOKİ İlimtepe Konutlarında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar... 

TOKİ açıkladı! Ev ve arsaların değeri katlanacak...

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yeni konutları dikeceği yerleri açıkladı. Buna göre belirtilen bölgelerde arsası olanlara bu yeni proje ile beraber ev ve arsa fiyatlarının değerlenmesi gündeme geldi. İşte yeni konutların yapılacağı yerler ve haberin detayları...

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu! 

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından enkaz kent haline gelen Hatay için sevindiren haber geldi. TOKİ deprem konutlarının teslim tarihi belli oldu. Peki TOKİ deprem konutları ne zaman teslim edilecek?

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Deprem bölgesine kaç konut yapılacak? TOKİ deprem konutları ödeme koşulları nelerdir?

Kahramanmaraş merkezli ve on ili de derinden etkileyen asrın felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Yıkılan binaların yerine TOKİ deprem konutları inşa edileceğini açıkladı. İşte merak edilen detaylar!

TOKİ kura tarihlerini peş peşe açıkladı! TOKİ kura sonuçları ne zaman belli olacak? 2022 TOKİ il il kura çekiliş takvimi

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olan TOKİ Sosyal Konutlar için kura çekimi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ kura çekimi için yeni takvim belli oldu. TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2022 TOKİ kura çekiliş takvimi ve tüm detayları...

TOKİ aylık ödeme ne kadar? TOKİ sosyal konut ödemeleri kaç TL?

TOKİ sosyal konutların ödeme şekli her yıl ocak ve temmuz aylarında yapılan memur maaş artış oranına göre değişecektir. Durum böyle olunca vatandaşlar, TOKİ aylık ödemelerinin ne kadar olacağını merak ediyor.

TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek?

TOKİ sosyal konutları hakkında araştırma hala devam ediyor. Vatandaşlar özellikle, TOKİ evleri ne zaman teslim edilecek? sorusunun yanıtı araştırıyor. İşte detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak?

TOKİ sosyal konutların ilk temelleri atıldı. Bu haberden sonra TOKİ İstanbul’a başvuranlar, 2022 TOKİ İstanbul’da nerede yapılacak? şeklinde sorulara yanıt arıyor. İşte o detaylar!

Osmaniye Sumbas TOKİ'ye kavuşuyor!

Türkiye'de merakla takip edilen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaniye'de kaç adet konut inşa edecek? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde yapılacak?

TOKİ Osmaniye Merkez'de 2+1 konutlar ne kadar?

Türkiye'de heyecanla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Peki, TOKİ Osmaninye'de kaç adet konut yapacak? TOKİ Sosyal Konutlar Osmaniye'nin hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ Dilovası Konutları son durum Haberi

TOKİ Dilovası Konutları son durum

Dilovası Köseköy'de Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılan konut projesi tüm hızıyla devam ediyor. Orta ve alt gelir gruplarına yönelik yapılan inşaat çalışmasında 915 daire 2017 yılında hak sahiplerine teslim edilecek. Temelini atılan 915 konutun: 635 adedi 2 + 1 94 metrekare, 280 adedi de 3+ 1120 metrekare planında. 3 tip blok yer alıyor. 55 ayrı blok bulunacak. 


SOSYAL DONATILAR OLACAK 

Proje 3-4-5 katlı bloklardan oluşuyor. Çevresel özellikleri ile çocuklara ve bayanlara çok iyi standartlar sunan, sosyal tesisinden içinde otoparkına varıncaya kadar, çarşısına camisine varıncaya kadar tüm sosyal donatıları barındırıyor. Öte yandan TOKİ tarafından buraya birde okul inşa edilecek.


Gebze...