29 / 03 / 2024

toki emekli projeleri 2022

toki emekli projeleri 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

TOKİ emekli projeleri 2019!

TOKİ emekli projeleri 2019 detayları haberimizde yer alıyor. Dar ve orta gelirli vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 1.380 adet konutu emeklilere özel olarak satışa çıkarıyor.

TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018!

TOKİ, 81 ilde emeklileri ev sahibi yapmak için konut projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İşte, TOKİ emekli konutları başvuru şartları 2018..

35 soruda TOKİ emekli konut projeleri!

Türkiye’nin dört bir yanında dar, orta gelir ve emekli grubundaki vatandaşlara yönelik konut ve yaşam alanları inşa eden TOKİ projelerine hız kesmeden devam ediyor. İşte, 35 soruda TOKİ emekli konut projeleri..

Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli’de “Emekli Grubu Konut Projesi” kapsamında hayata geçireceği 200 konut için başvrular devam ediyor. Peki, Zonguldak Kdz.Ereğli Toki emekli kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs'ta!

TOKİ Emekli Adana Sarıçam Buruk kura çekilişi 3 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire satışa sunuluyor.

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün yapılacak. Daire fiyatlarının 77 bin 600 TL'den başladığı projede peşinat bedeli 9 bin 312 TL olarak belirlendi.

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün!

TOKİ Emekli Kastamonu Merkez kura çekilişi bugün saat 10:00 da yapılacak. Toplamda 200 adet dairenin emeklikler için satışa çıkarıldığı projede 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura!

TOKİ Balıkesir Manyas TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi ertelendi. Konutların 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Balıkesir Manyas projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları!

TOKİ Emekli Aksaray Merkez Evleri kura çekilişi sonuçları 12 Mayıs 2016 tarihinde açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet konut emeklilere özel satışa çıkarıldı.

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016!

Adana Sarıçam Buruk TOKİ Emekli kura çekilişi 2016 3 Mayıs tarihinde yapılacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı.

Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kastamonu Merkez projesinin kura çekilişi 26 Nisan 2016 Salı gününde yapılacak. Peki Kastamonu Merkez TOKİ Emekli kura çekilişi nerede?

toki emekli projeleri 2022 Haberi

toki emekli projeleri 2022

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan 81 ildeki sosyal konut projesinin detaylarını bugün açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamalarında vatandaşların olumlu etkileyeceğine inandığını söyleyerek, yalnızca konut değil arsa da olduğunu kaydetti.

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan pek çok kişinin merak ettiği ve araştırdığı konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda toplamda 250 bin konut, 100 bin altyapılı konut arsa içerdiğini dile getirerek, icabında vatandaş 'kendim yapacağım' diyorsa, onlara da 'buyur kardeşim 100 bin arsa var, kendin de yapabilirsin' dediklerini de kaydetti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı son dakika açıklamasında gençler, emekliler, engelliler, şehit...