25 / 04 / 2024

toki engelli kontenjanı 2015

toki engelli kontenjanı 2015

TOKİ Konya Meram 2. Etap'ta 1 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor. Projedeki 1 adet 84,0 metrekare konut 84 bin 996 TL'den satışa sunuluyor.

Emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı açıklaması! Meclis'te görüşüldü! SON DAKİKA! 

TBMM Genel Kurulunda, emeklilere kira desteği ve TOKİ projelerinde kontenjan artışı da dahil olacak pek çok öneri yer aldı. Peki o öneriler kabul edildi mi? İşte emeklileri ilgilendiren o detaylar...

TOKİ'den 'uyarlanabilir' konut müjdesi! Engelli vatandaşlar için adım atıldı! Uygun ödeme şeçenekleri sunulacak! 

Hükümet engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak amacıyla TOKİ eliyle ‘uyarlanabilir’ konut inşa edecek. İşte TOKİ 'uyarlanabilir' konut ile ilgili detaylar...

Engelli memurlardan TOKİ konutları için faizsiz kredi talebi!

Memur-Sen Engelliler Komisyonu Başkanı Eşref Karaaslan, engelli kamu görevlilerine Toplu Konut İdaresi Başkanlığı konutlarından satın almaları durumunda tek konut için faizsiz kredi kullandırılmasını istedi.

TOKİ 2022 ucuz konut projesinde gençlere ne kadar kontenjan ayrıldı? TOKİ Genç başvuru şartları neler?

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim projesinin tüm detayları belli oldu. Projede gençler için belirlenen şartları tümüyle açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kontenjan sayısını da açıkladı. İşte ayrıntılar..

Engelli TOKİ başvurusu nasıl yapılır? TOKİ engelli başvuru şartları nelerdir?

TOKİ ucuz konut başvurularına dair detaylar merakla araştırılmaya devam ediliyor. Engelli TOKİ başvuruları da araştırılan konular arasında bulunuyor. İşte detaylar!

TOKİ engelli başvuruları için bugün son gün! Kira öder gibi 3+1 ev fırsatı!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bitlis'teki engelli projesi için başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ engelli başvuruları başladı! 180 ay vadeyle kira öder gibi 3+1 konut fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bitlis projesi için başvurular bugün başladı. Projeden en az yüzde 40 engelli vatandaşlar konut alabilecek.

Sosyal konut projelerinin yüzde 5'i engelli vatandaşların!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Twitter'dan paylaşım yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, sosyal konut projelerinde, engelli vatandaşlar için yüzde 5 kontenjanı ayrıldığını dile getirdi. 

Evi olmayan engelli ve gazilere TOKİ'den bedava ev!

TBMM'ye sunulan 2985 Sayılı Toplu Konut Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında engelli olan harp veya vazife malulü olanlara bir konut ile sınırlı olmak kaydıyla beyan ettikleri yerde konut verilmesi amaçlanıyor.

Emekliye TOKİ kontenjanı yüzde 50'ye yükseltilsin!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Mali Sekreteri Ömer Kurnaz yaptığı açıklamada "Emeklilere TOKİ konutlarından kontenjan ayrılmasını sağlayan uygulamanın kapsamının genişletilmesini ve yüzde 25 olan kontenjan oranının yüzde 50'ye çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

TOKİ engelli vatandaşlara ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ, alt gelirli, orta gelirli, şehit ailelerini, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, engelli vatandaşları ve emekli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ'den engelli vatandaşlara ayrıcalık!

TOKİ’den ev almak isteyen engelli vatandaşlar Engelli vatandaşlar için konut satışlarında ayrıcalık tanınıyor mu? Engelliler TOKİ kuralarına ne kadar katılabilir? sorularını araştırıyor.

TOKİ 50 bin konut engelli başvuruları başladı!

TOKİ’nin 67 ilde satışa çıkardığı 50 bin ucuz sosyal konut için başvurular devam ediyor. Ucuz konut hakkından yararlanmak isteyen engelli vatandaşlar bugünden itibaren bankalara başvuru yapabilecek.

toki engelli kontenjanı 2015 Haberi

toki engelli kontenjanı 2015

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca Konya Meram 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan ve idare stokunda bulunan 1 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile 25 Kasım - 30 Aralık 2014 tarihleri arasında en az yüzde 40 engelli vatandaşlara Açık aatışa sunulacak.


TOKİ Konya Meram 2.Etap Alt Gelir Grubu kapsamındaki konutların satış işlemleri; T.C Ziraat Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri aracılığı ile yürütülecek ve Temerküz Şube Konya

Şubesi olacak.


TOKİ Konya Meram 2. Etap'ta satışa sunulan 1 adet konutun fiyatı şu şekilde; 84,40 metrekare daire 84 bin 996 TL'den satışa sunuluyor. 


Satış duyurusu için