17 / 04 / 2024

toki erzincan ihaleleri

toki erzincan ihaleleri

Erzincan Merkez İnönü Mahallesi (Merkez Çarşı) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım hizmet ve teknik danışmanlık alımı ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Erzincan İnönü Mahallesi'nde hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yaptıracak!

TOKİ Erzincan ili Merkez İnönü Mahallesi kentsel dönüşüm ve gelişim projesi haksahipliği tespit değerleme hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi 11 Ağustos 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan Merkez'de 340 adet konut yaptırıyor!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı Erzincan ili, Merkez ilçe Yanlızbağ beldesi 340 adet konut ve 1 adet camii ve 1 adet ticaret merkezi yapım işi ihalesi düzenliyor.

TOKİ Erzincan'da Jandarma Karakolu inşaatı yaptıracak!

Erzincan İli; Kemaliye İlçesi Başbağlar Jandarma Karakol Komutanlığı Taş Duvar Ve Kule İnşaatı, Refahiye İlçesi Akarsu Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binası İnşaat yapım işi ihalesi yarın yapılacak...

TOKİ Erzincan Geçit 2. Etap'ta 1320 konutun ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Geçit 2.Etap 1320 Adet Konut, 1' er Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu ve Sosyal Tesisin ihalesi bugün yapılıyor...

TOKİ Erzincan İliç'te Devlet Hastanesi ihalesi bugün 14.30'da!

TOKİ Erzincan İliç'te 10 yataklı Devlet Hastanesi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılıyor. İhalede yer tesliminden itibaren 600 iş günü süresi veriliyor...

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru ne zaman?

8 adet konutun satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvuru dönemi devam ediyor. Peki, TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandığı projede taksitler 379 liradan başlıyor. Peki TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri!

Projede toplamda 8 adet dairenin satışa çıkarılıyor. TOKİ Erzincan Çukurkuyu başvuru işlemleri 8 Ağustos'ta başlayacak.

TOKİ Erzincan Üzümlü Tarımköy başvurusu başladı!

TOKİ'nin Erzincan-Üzümlü Tarımköy kapsamında hayata geçirdiği projede yer alan 4 adet konut için başvurular bugün başladı.

TOKİ Erzincan Üzümlü başvuruları!

TOKİ Erzincan Üzümlü 548 konutluk projede yer alan 4 adewt konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzincan Üzümlü başvuruları...

TOKİ Erzincan Çayırlı başvuruları 2016!

TOKİ Erzincan Çayırlı projesi kapsamında yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Erzincan Çayırlı başvuruları 2016..

TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru günü!

Erzincan Çukurkuyu Toplu Konut Uygulamasında yer alan 5 konut açık satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Erzincan Çukurkuyu son başvuru günü ne zaman?

TOKİ Erzincan İliç'e yerel mimaride 263 konut inşa edecek!

TOKİ Erzincan’ın İliç ilçesinde yerel mimaride inşa edilecek 263 konutun kura çekilişi 2 Mayıs'ta gerçekleşti. Proje toplam 37 bin 144 metrekare inşaat alanında yer alacak.

TOKİ Erzincan İliç 263 konut ihalesi bugün!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Erzincan İli, İliç İlçesi, 263 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan Akyazı'ya 89 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzincan Akyazı 89 adet konut, 1 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da yapılacak.

TOKİ Erzincan İliç 263 konut ihalesi 2 Mayıs'ta!

TOKİ Erzincan İliç 263 adet konut, 1 adet ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 2 Mayıs 2016 saat 14:30'da yapılacak.

Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri!

Toplamda 44 adet daienin emekliler için satışa çıkarıldığı projede daire fiyatları 90 bin TL 'den başlıyor. Emekli TOKİ Erzincan Çağlayan Konutları başvuru işlemleri başladı.

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları!

TOKİ Erzincan Çağlayan Emekli Konutları başvuruları 44 adet konuttan oluşuyor. Taksitlerin 300 TL olarak belirlendiği projede toplam 44 adet konut emekliler için satışa sunuldu.

toki erzincan ihaleleri Haberi

toki erzincan ihaleleri

Erzincan Merkez İnönü Mahallesi (Merkez Çarşı) Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi haksahipliği tespit değerleme, kentsel tasarım, mimari proje, modelleme, fizibilite, uzlaşma görüşmeleri hizmet ve teknik danışmanlık alımı işi yapım işi ihalesi bugün saat 11.30'da...