26 / 04 / 2024

toki erzurum eski mahalle 2. etap evleri

toki erzurum eski mahalle 2. etap evleri

Erzurum Aziziye Belediyesi’nin vizyon projelerinden biri olan Eski Mahalle İkinci Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ihale süreci başladı. Ilıca’nın çehresi ile birlikte kaderini de değiştirecek proje, ilçede büyük heyecan yarattı....

TOKİ Erzurum Yakutiye 466 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Eski Sanayi (Soğukçermik) Mah. Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 466 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İHALE) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Erzurum Aşkale 81 konut teslimi 22 Haziran'da yapılacak!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Yenileme Toplu Konut Projesi'nde yer alan 81 konutun teslimi 22 Haziran'da başlayacak ve 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde teslimler bugün başlıyor!

TOKİ Erzurum Aşkale Projesi'nde yer alan 543 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. 21 Haziran'a kadar teslimlerin etap etap devam edeceği projede sözleşmeler imzalandı.

TOKİ Erzurum Aşkale Konutları teslim edildi!

Erzurum Aşkale Kaymakamlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nırı ortaklaşa hazırladığı maddi durumu iyi olmayan vatandaşların ev sahibi yapma projesinde bugün hak sahiplerine evleri düzenlenen törenle teslim edildi.

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi!

TOKİ Erzurum Aşkale Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekilişi çekilmeyerek başvuru önceliğine göre “Konut Seçimi ve Gayrimenkul Satış Sözleşmesi” imzalama işlemleri 23-24 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacak.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 1.Etap başvuruları başladı!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 1.Etap başvuruları başladı ve 30 Haziran 2016 gününe kadar devam edecek. TOKİ Erzurum Palandöken'de toplamda 19 adet daire satışa çıkarıldı.

TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 22 Nisan 2016 tarihinde yapılacak. Peki TOKİ Emekli Eskişehir Aşağısöğütönü kura çekilişi nerede?

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler!

TOKİ Emekli Eskişehir Tepebaşı satılık daireler için kura tarihinin 22 Nisan 2016 gününde yapılacak. Toplam 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede başvuru dönemi bitti.

TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri!

Toplamda 54 adet dairenin satışa çıkarıldığı proje 108 bin 584 liradan başlangıç gösteriyor. TOKİ Erzurum Aşkale sözleşme imzalama işlemleri TC. Ziraat Bankası Aşkale Şubesinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi bugün!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru tarihleri!

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap'ta aylık taksitler 701,61 TL'den başlıyor. Projede 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuru tarihleri...

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Narman 2. Etap fiyatları 136 bin 814 TL'den başlıyor. Projede yer alan 6 adet konut açık satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ Erzurum Narman 2. Etap başvuruları ne zaman?

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 579 konut ihalesi 22 Şubat'ta!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap 579 konut, 32 derslikli ilköğretim okulu ve 750 kişilik cami inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

toki erzurum eski mahalle 2. etap evleri Haberi

toki erzurum eski mahalle 2. etap evleri


Erzurum’da kentsel dönüşümün öncü olan Aziziye’de dev adımlar atılıyor. 5 yılda 500 bin metrekare alanı kamulaştıran, 320 konutu hak sahiplerine teslim eden Aziziye Belediyesi, 90 milyon lirayı kamulaştırma bedeli olarak hak sahiplerine ödedi. Gezköy’de 300 bin metrekare, Ilıca Eski Mahalle birinci etapta 30 bin metrekare ve ikinci etapta da 55 bin metrekare olmak üzere, 385 bin metrekare alanın kamulaştırması tamamlanırken, Ilıca’da 81 bin metrekarelik Yeşil Mahalle’de de son aşamaya gelindi. Yine Ilıca’nın merkezinde bulunan 30 bin metrekarelik bahçe de, kent park adıyla mesire alanı olarak ilçeye ve Erzurum’a kazandırılacak. 


İHALE SÜRECİ BAŞLADI

Ilıca’nın merkezini ilgilendiren Eski Mahalle ikinci etap için TOKİ’de ihale süreci başladı. 85 bin metrekare ikinci etap için imar planı onaylandı, vaziyet planı, renderlar ve mimari proje de hazırlanarak...