26 / 04 / 2024

TOKİ Esenler nerede inşa edilecek

TOKİ Esenler nerede inşa edilecek

Esenler’in yıllardır devam eden imar sorununun çözüme kavuşacağı, riskli yapıların kurtarılacağı tarihi günde, Esenler Belediyesi'ne devredilen alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından inşa edilecek olan konutların temeli atılacak.

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022?

TOKİ sosyal konutlarına hala yoğun bir ilgi var. En fazla konut İstanbul’da inşa edileceği açıklanmıştı. Peki TOKİ Esenler başvuru ne zaman 2022? İşte o detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ İzmir Sosyal Konut Projesi başvuru şartları neler? İzmir TOKİ ucuz konut projesi 2022 nerelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal konut projesinin detaylarını paylaştı. Peki İzmir'e toplam kaç konut yapılacak? İzmir TOKİ başvuruları en zaman başlayacak? İzmir'e toplam kaç konut geliyor? İzmir TOKİ evleri nerede yapılacak? İşte detaylar...

15 Temmuz Evleri nerede? Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek?

15 Temmuz Evleri nerede ve Esenler 15 Temmuz Evleri ne zaman teslim edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarında hız kesmiyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. TOKİ, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3. Etap 1. Bölge 598 adet konut inşaatı projesinin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 598 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yatırımlarını hızla sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul'a 598 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. TOKİ Esenler'de 598 adet konut inşa edecek. 

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020!

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri ve saati 2020 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı kura yeri neresi? Ardıçlı TOKİ kuraları nerede çekilecek?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman?

Ev sahibi olmak isteyenlerin yakından takip ettiği TOKİ evleri, her sene binlerce konut yapıp sahiplerine teslim ediyor. Peki İstanbul’daki TOKİ evleri nerede yapılacak? TOKİ 2020 kura çekilişi ne zaman? TOKİ kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte merak edilen soruların cevapları...

Dört Yaka Esenler nerede?

Dört Yaka projesinde ön talep toplanıyor. Ruhsat aşamasında olan projenin satış ofisi kuruldu. Peki Dört Yaka Esenler nerede?

TOKİ Esenler nerede inşa edilecek Haberi

TOKİ Esenler nerede inşa edilecek

Kaliteli ve nitelikli bir yaşam için Türkiye'nin büyük dönüşümü İstanbul Esenler’de başlıyor. Esenler Belediyesi'ne devredilen ve "Rezerv Yapı Alanı" ilan edilen bölgede  "Akıllı ve Güvenli Şehir" konseptiyle inşa edilecek olan konutlar vatandaşın yüzünü güldürecek. Esenler Belediyesi'nde yer alan habere göre, imara kapalı alanlarda kalan ve 16 bin 500 aileyi ilgilendiren sorun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde TOKİ tarafından yapılacak konutlarla çözülecek.

14 MART'TA TEMEL ATILIYOR

Metris Kışlası Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin birinci etabının birinci bölgesinde yapılacak olan 531 konutun temel atma töreni, yarın saat 14.00’te, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katılımıyla Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Merkezi'nde (15 Temmuz Millet Bahçesi karşısı) yapılacak. Etap etap inşa edilecek olan konutların...