19 / 04 / 2024

toki evleri nasıl alınır

toki evleri nasıl alınır

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ilk kez ev alacaklar için destek veriyor. Peki ilk defa ev alanlar için sunulan TOKİ desteği nedir? E-devlet TOKİ başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur? Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023!

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy projesine nasıl başvurulur sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yenişehir Evleri başvuru ekranı 2023...

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen bakın!

TOKİ İstanbul arsa kuraları peş peşe çekiliyor! Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? Hemen tek tek açıklanan bu detaylara bakın!

TOKİ İstanbul 2023 arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları tek tek açıklandı! TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir?

Pek çok kişinin gündeminde yer alan TOKİ İstanbul arsa 2023 sonuçları tek tek açıklandı! Peki TOKİ arsa 2023 kura sonucu nasıl ve nereden öğrenilir?

TOKİ İstanbul arsa kuralarında son dakika! Kura sonuçları peş peşe açıklandı! TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir?

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen TOKİ İstanbul arsa kura sonuçları peş peşe açıklandı. Peki TOKİ arsa kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ arsa kura sonucu nereden sorgulanır?

2023 TOKİ kura sonuçları! E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ'nin 250 bin konut projesi için yapılan başvuruların sona ermesinin ardından kura çekimleri başladı. TOKİ başvuru sonucu sorgulama nasıl yapılır? E-devlet TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? TOKİ çıkıp çıkmadığını nasıl anlarız?

TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlar? TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ sözleşme ne zaman imzalanır 2023?

TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşlar, taksit ödemelerine dair detayları araştırmaya başladı. Peki TOKİ taksit ödemeleri nasıl olacak? İşte detaylar!

TOKİ'nin 188 bin konutu depremde yıkılmadı! TOKİ Başkanı binaların nasıl yapıldığını açıkladı!

Asrın felaketi olarak belirtilen depremde 1 ay geride kaldı. Bölgede TOKİ konutlarının ayakta kalması oldukça dikkat çekti. Peki deprem bölgesindeki TOKİ konutları nasıl sağlam kaldı? TOKİ Başkanı Ömer Bulut tek tek anlattı...

TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler sebebiyle ara verilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" ve "İlk Evim Arsa" projelerinin kuraları ertelenmişti. TOKİ Mart ayı kuraları peş peşe çekiliyor! TOKİ kura sonucu nasıl öğrenilir? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım?

TOKİ İstanbul kura çekimi  çekimlerinin en heyecanlı ve en çok bekleyenlerinin olduğu bir kura olacak. İlk Evim İlk İş Yerim” projesi için vatandaşlar, 2023 TOKİ İstanbul kura çekimi sonuçları açıklandı mı? Sorgulama ekranına nasıl ulaşırım? sorularının cevabını arıyor

TOKİ aylık taksitleri ne kadar 2023! TOKİ’de ödemeler nasıl olacak? TOKİ taksitleri ne zaman başlıyor?

TOKİ’ye başvuru yapıp ve kurada ismi çıkan vatandaşlar nasıl ödeme yapacaklarını araştırıyor. İşte TOKİ taksitlerine dair detaylar!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlayacak? Taksitler nasıl ödenecek? Hemen bakın!

TOKİ taksit ödemeleri 2022 ne zaman başlıyacak sorusunun yanıtı TOKİ projelerinebaşvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ taksitleri nasıl ödenecek? Hemen bakın...

TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim, İlk İş Yerim projesinde üçüncü etap kura çekilişleri de tamamlandı. Peki TOKİ 2022 taksit ödemeleri nasıl olacak? TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? Hemen bakın...

toki evleri nasıl alınır Haberi

toki evleri nasıl alınır

İlk defa ev alanlar için sunulan TOKİ desteği nedir? E-devlet TOKİ başvuruları nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler...

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, TOKİ tarafından ilk defa ev alacaklara destek veriyor. Özellikle yeni evlenecek ya da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara destek veriliyor. 

Türkiye'nin 81 ilde hayata geçirilmesi planlanan toplu konutlar, şu şartlar göz önünde bulundurularak uygun ödeme koşulları ile satışa sunuluyor:

1- TOKİ başvurusu yapanların başka evinin bulunmaması gerekiyor. 2+1 evler için 500 TL, 3+1 evler için 1.000 TL tutarında teminat yatırılyor.

2- Konut desteğinden yararlanılması için konut fiyatının yüzde 10'u peşinat olarak alıyor. 

TOKİ başvurusu yapılan ilde minimum 1 yıl boyunca oturuyor olmanın belgelenmesi gerekiyor. 

3- Aylık hane geliri 5.000 TL üzerinde olanlar için başvurular alınmıyor.

4- 25 yaşından küçükler için başvuruya onay verilmiyor.

5- TOKİ...