29 / 03 / 2024

toki evlerinde kampanya

toki evlerinde kampanya

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 4 Şubat Pazartesi gününden itibaren Türkiye genelinde 8 ilde, 10 yeni kampanyaya başlayacak! Yeni kampanyalar hangi kentlerde? Kaç konut satılacak? Konutlar kaçar metrekare? Fiyatı kaç YTL'den başlıyor? Kaç YTL'ye ka

TOKİ'den hiç evi olmayanlara 8 yeni kampanya müjdesi! Bu şehirlere tam 3 bin 97 yeni konut geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 8 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ'nin hayata geçireceği projelerle 3 bin 97 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den hiç evi olmayanlara büyük müjde! Tam 3 bin konutluk 7 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 7 yeni kampanya için düğmeye bastı. Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği projelerde 3 bin konut yer alacak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ'den 6 yeni kampanya geliyor! Dar gelirliye 2 bin 428 yeni konut için düğmeye basıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 6 yeni kampanya için düğmeye bastı. TOKİ yeni projeleri kapsamında 2 bin 428 konut inşa edecek. İşte merakla beklenen o projeler...

TOKİ'den 797 konutluk 4 yeni kampanya müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 4 yeni kampanya için düğmeye bastı. Merakla beklenen projeler Samsun, Giresun, Kayseri ve Denizli'de yükselecek.

TOKİ'den 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 bin 113 konutluk 5 yeni kampanya için düğmeye bastı. İşte TOKİ'nin inşa edeceği o projeler...

TOKİ sözleşme nereden yapılır? TOKİ’den ev çıkarsa satılabilir mi? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ konutları gündemde olan konulardan biridir. Yapılan kuradan isimleri çıkanlar ise hummalı bir araştırma içindeler. İşte TOKİ kurasında isimleri çıkan vatandaşların sorduğu birtakım sorular ve yanıtları!

TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı?

TOKİ evleri kaç para 2022? TOKİ evlerinde oturma zorunluluğu var mı? soruları gündemde yer alıyor. İşte araştırılan detaylar!

TOKİ evlerinde banka komisyonu var mı?

TOKİ evlerinde alt gelir grubuna üretilen konutlar için ilanda belirtilen miktarda peşinat alınıyor. Peşinat sözleşme sırasında aracı bankaya yatırılıyor. Peki bankaya komisyon ne kadar veriliyor?

TOKİ'den Isparta'da 2 kampanya!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta'da 2 yeni kampanya başladı. TOKİ bu kapsamda Isparta'da 353 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Hatay'da 2 kampanya!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay'da 2 yeni kampanya başladı. TOKİ bu kapsamda Hatay'da 1.755 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bingöl'de 2 kampanya!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl'de toplam 192 adet yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ Bingöl kampanya detayları...

TOKİ yüzde 20 indirim kampanya başvuruları 2018!

TOKİ yüzde 20 indirim kampanya başvuruları 2018 detayları haberimizde bulunuyor. Kampanya borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcıları için düzenleniyor. 

toki evlerinde kampanya Haberi

toki evlerinde kampanya

1) Aksaray: 330 konutluk projeden kalan 26 konut. 84 metrekare alanlı konutların fiyatı 42 bin 170 YTL ile 63 bin 883 YTL arasında. Başvurular 4 Şubat ile 29 Şubat arasında Aksaray Belediyesi'ne yapılabilecek.

2) Ankara: Elmadağ'da 79 konut. 120 metrekare alanlı konutların fiyatı 80 bin 99 YTL ile 102 bin 746 YTL arasında. Başvurular 11 Şubat ile 30 Nisan tarihleri arasında Ziraat Bankası şubelerine yapılabilecek.

3) Diyarbakır: Bismil'de 87 konut. 77 ve 81 metrekare alanlı konutların fiyatı 38 bin 763 YTL ile 53 bin 381 YTL arasında. Başvurular 15 Şubat ile 30 Nisan tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası şubelerine...