28 / 03 / 2024

TOKİ Galatasaray inşası

TOKİ Galatasaray inşası

2006 yılında TOKİ, Seyrantepe'ye 150 milyon Euro yatırımla üstü açılıp kapanan bir stad yapacakmış. TOKİ bu yatırımın karşılığında ise Ali Sami Yen'in bulunduğu arsaya İstanbul'un yeni simgesini yapacakmış.

Kahramanmaraş'ta 19 bin 418 kalıcı konutun inşası son sürat devam ediyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin 995 konutun inşası tüm hızıyla sürüyor. Baykar Konteyner Kenti’ni gezen AFAD Kahramanmaraş İl Müdürü Tayfun Temur, 19 bin 418 kalıcı konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'daki 4 bin 562 deprem konutunun inşası tam gaz!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde gerçekleşen depremlerden etkilenmişolan Şanlıurfa'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) temeli atılan 4 bin 562 kalıcı konutun inşası hız kesmeden sürüyor.

Bakan Özhaseki: Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşası devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Nurdağı'nda 2 bin 909 konutun inşasının devam ettiğini açıkladı.

100 bin konutun inşası başlıyor! Bakan Kurum peş peşe açıkladı: Anadolu ve Avrupa Yakası'nda uydu kentler yapılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde inşa edilecek yeni konutlarla ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Kurum, 100 bin konutun inşasına perşembe günü başlayacaklarını açıkladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika! Deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgelerinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını ve hatta köy evlerinin bazılarının bitme aşamasına geldiğini belirtti. Ayrıca, bu konutların tamamının yaz aylarına kadar bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

Şehirlerin yeniden inşası için Cumhurbaşkanı'ndan flaş açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesindeki şehirlerin yeniden inşası için bahar ve yaz aylarını en verimli şekilde kullanmayı hedeflediklerini belirtti.

Deprem bölgesinde inşası devam eden 16 bin binanın yüzde 98'i için yıkım kararı!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden sonra ağır hasar alan çok sayıda bina yıkılacak. Yıkılacak yapılar arasında henüz inşası tamamlanmamış binalar da bulunuyor.

Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Hatay'da Mart ayında 7 bin 726, Nisan-Mayıs aylarında 42 bin 800 konutun inşasına başlanacağını duyurdu.

Altının piri İslam Memiş gram altın için asıl rakamı açıkladı! O tarihte yer yerinden oynayacak! Son nokta!

Yılın son günlerine yaklaşılırken altın piyasasında hareketlilik devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? Gram altın ne olur? soruları için asıl rakam açıklaması Altının Piri İslam Memiş'ten geldi. O tarihte yer yerinden oynayacak. Son nokta...

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

Altın fiyatları için asıl yükseliş tarihi belli oldu! Ramazan Kurtoğlu altının ''altın çağını'' açıkladı! Herkes duysun!

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesinde yükselmeye devam ediyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edeceğini söyleyen Ekonomist Ramazan Kurtoğlu altının altın çağı o zaman diyerek, altın fiyatları için asıl yükseliş tarihini açıkladı.

TOKİ Galatasaray inşası Haberi

TOKİ Galatasaray inşası



GS'ye 150 milyon Euro'luk stat yapacağız


TOKİ Başkanı Bayraktar, ''Seyrantepe'ye 150 milyon Euro yatırımla üstü açılıp kapanan, çevresinde ticari kuruluşlar olan bir stat yapacağız. Kore ve Hollanda'daki örneklere bakıyoruz'' dedi. 


Rahim AK - EKONOMİ


    Seyrantepe'deki arazide Galatasaray'ın yeni stadyumunu yapacak olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) bunun karşılığında alacağı Ali Sami Yen'in yerine ise İstanbul'un yeni simgesini yapacak. TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Galatasaray Kulübüyle anlaşmayı imzaladıklarını, Galatasaray'a 150 milyon Euro'luk stat yapacaklarını söyledi. Hafta içi ekonomi gündemini işgal eden Galatasaray ile TOKİ arasındaki işbirliğinin ayrıntıları yavaş yavaş belli oluyor. TOKİ Başkanı Bayraktar, ''34 dönüm yerin yanında 2 dönüm de Galatasaray'ın...