28 / 03 / 2024

TOKİ Gaziantep Beykent fiyat listesi

TOKİ Gaziantep Beykent fiyat listesi

Gaziantep Beykent TOKİ başvuruları 20 Nisan Pazartesi günü başlıyor. 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışa sunulacağı projede 8 bin 371 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri başvuru!

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Evleri başvuru dönemi 20 Nisan Pazartesi günü başlayacak. Daire fiyatlarının 69 bin 756 TL'den başladığı projede 1.154 adet konut kura yöntemiyle satışa sunuluyor.

Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi kura sonuçları 2017!

Engelli vatandaşlara sunulan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1.ve 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 28 konut için kura bugün çekiliyor..

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satılıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları!

TOKİ'nin Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap projesindeki 28 konut kura ile satışa çıkıyor. Peki, TOKİ Şehitkamil Beykent Mahallesi 1. ve 2. Etap başvuruları ne zaman?

Gaziantep Beykent Kavşağı'na ilk kazma vuruldu!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak ‘Beykent Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu!

Gaziantep Beykent TOKİ alt gelir kura sonucu açıklandı. Ödeme planı kapsamında 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler için hak sahipleri belirlendi.

TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

Alt gelir grubu kapsamında kurayla satışa sunulan TOKİ Gaziantep Konutları fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Projede 2+1 olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki TOKİ Gaziantep Beykent kura sonucu ne zaman açıklanacak?

TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu kura çekiliş yeri!

Kura çekilişi bugün saat 10:00 itibariyle başlayan TOKİ Gaziantep Beykent'de 2 oda 1 salon daireler yer alıyor. Projede 180 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu kura çekiliş yeri...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu kura çekimi!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent alt gelir grubu kura çekimi başladı. Toplam 888 adet konutun satışa sunulacağı projede 8 bin 371 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi bugün!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekilişi bugün. Aylık 341,03 TL taksitlerle konut sahibi olunabilen projede 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Toplam 266 adet konutun sosyal konut niteliğinde satışa sunulduğu TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te aylık taksitler 626,28 başlıyor. Peki Gaziantep Şehitkamil TOKİ Konutları kurası ne zaman yapılacak?

Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent'te daire fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor. Toplam 888 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular sona erdi. Peki Şehitkamil Beykent alt gelir grubu TOKİ kura çekimi ne zaman?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekimi yarın!

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent kura çekimi yarın gerçekleşecek. Toplam 1.154 adet dairenin satışa sunulacağı projede aylık taksitler 341,03 TL'den başlangıç gösteriyor.

Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura çekiliş yeri!

Kura çekimi 22 Mayıs Cuma günü gerçekleşecek olan TOKİ Gaziantep Şehitkamil Beykent Mahallesi'nde 266 adet konut satışa sunulacak. İşte Gaziantep Şehitkamil TOKİ kura çekiliş yeri...

TOKİ Gaziantep Beykent fiyat listesi Haberi

TOKİ Gaziantep Beykent fiyat listesi

Gaziantep Beykent Konutları Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçiriliyor. Projede 1. ve 2. Etap'ta 266 adet konut, alt gelir grubu kapsamında ise 888 adet konut kurayla satılıyor.


Gaziantep Beykent TOKİ başvuruları 20 Nisan'da başlayacak ve 15 Mayıs'a kadar devam edecek. Kura çekimi 22 Mayıs'ta yapılacak olan projede 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.


TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu projesi;

Başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödenen TOKİ Gaziantep Beykent Evleri fiyatları 69 bin 756 TL'den başlıyor, 93 bin 87 TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 341,03 TL taksitle ödeme yapabilmek mümkün.


TOKİ Gaziantep Beykent alt gelir grubu başvuru işlemlerini T. Halk Bankası A.Ş.Karataş şubesi yürütecek. Alanları 75,09 metrekareden oluşan 2+1 dairelerin bulunduğu projede yüzde 12 peşinatta, kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor.


TOKİ Gaziantep Beykent...