25 / 04 / 2024

toki giresun başvuru şartları 2021

toki giresun başvuru şartları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru işlemleri 22 Temmuz'da başladı. Projede 240 aya kadar vade sağlanıyor.

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru yeri!

46 adet konutun satışa sunulacağı TOKİ Giresun Güce projesindeki daireler için başvurular 4 gün sonra başlayacak. İşte, Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru yeri..

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru dönemi!

Giresun Güce TOKİ Evleri başvuru dönemi 22 Ağustos'ta başlayacak. Projedeki konutlar açık satış yöntemiyle satışta.

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

Giresun Güce TOKİ Konutları başvuru tarihleri 22 Ağustos'ta başlıyor. Projede fiyatlar 83 bin 337 TL'den başlıyor.

2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

2016 Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü 15 Temmuz olarak belirlendi. Ödemelere göre 144 aya varan vade sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor.

Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Toplamda 160 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldığı projede 240 aya varan vade sağlanıyor. Peki Emekli Çanakkale TOKi Evleri başvuru bedeli ne kadar?

Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü!

592 konutluk Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ projesinde başvuru dönemi devam ediyor. İşte, Giresun Aksu ve Küçükköy TOKİ son başvuru günü...

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ son başvuru tarihi 15 Temmuz olarak belirlendi. Toplam 592 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 144 aya varan vade sağlanıyor.

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru!

Giresun Küçükköy ve Aksu TOKİ Evleri başvuru işlemleri 14 Haziran gününde başladı ve devam ediyor. Proje 592 adet daireden meydana geliyor.

Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü!

Edirne Süloğlu Belediyesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında TOKİ stoklarında yer alan 2 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Edirne Süloğlu Toki son başvuru günü.

Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru!

232 konutluk Tekirdağ Marmara Ereğlisi Sultanköy alt gelir grubu projesinde yer alan 4 adet konut 6 Haziran'da açık satışa sunulacak. İşte, Tekirdağ Marmara Ereğlisi Toki evleri başvuru tarihi...

Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli!

Toplamda 724 adet konuttan meydana gelen TOKİ Bilecik Bozüyük projesindeki 82 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Bilecik Bozüyük Toki Evleri başvuru bedeli..

Giresun Alucra TOKİ emekli başvuru!

Giresun Alucra TOKİ emekli başvuru tarihleri açıklandı. 240 aya varan vade imkanı sunan projede başvuru işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla yürütülecek.

toki giresun başvuru şartları 2021 Haberi

toki giresun başvuru şartları 2021

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesinde toplam 13 adet konut yer alıyor.

TOKİ Giresun Güce orta gelir grubunda yer alan konutlar 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje için başvurular 30 Haziran 2021 tarihinde sona erecek.

Güce TOKİ orta gelir grubu projesi açık satış yöntemiyle satışa çıktı. Projede yer alan konutlar için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla alınıyor.

TOKİ Güce projesinde yer alan konutların fiyatları 163 bin 679 TL ile 259 bin 38 TL arasında değişiyor.

Peşinat oranının yüzde 10 ve yüzde 20 olarak belirlendiği TOKİ Giresun Güce orta gelir grubu projesi için 120 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

Güce TOKİ 2021 projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 16 bin 367 TL, en...