28 / 03 / 2024

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi konutları konut teslimleri

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi konutları konut teslimleri

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan 118 adet konutun teslimleri başladı...

TOKİ Giresun Merkez’de 1.091 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Giresun Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

TOKİ Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Merkez Aksu orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Giresun Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun Merkez Aksu Mahallesi alt gelir grubunda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün başladı.

Giresun Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Giresun ili, Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Toplu Konut İdaresi Genel Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Giresun Merkez Aksu 595 konut ihalesi yarın!

Giresun İli, Merkez İlçesi Aksu Mahallesi 595 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020!

TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Merkez Aksu kura sonucu 2+1 ve 3+1 listesi 2020 ve TOKİ Giresun Aksu kura sonuçları 17 Haziran 2020...

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 kuraları bugün çekiliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu projesinin kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 başvuru detayları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Giresun Merkez Aksu 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

TOKİ Aksu ve Küçükköy başvuruları başlıyor!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy projesinder yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 304 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi konutları konut teslimleri Haberi

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi konutları konut teslimleri

TOKİ Giresun Merkez Aksu Mahallesi Alt Gelir Grubu Projesi'nde yer alan 118 adet dairenin teslim dönemi 24 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleşiyor. Konut teslim işlemleri çerçevesinde, alıcılara, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Giresun Şubesi tarafından yazı gönderilerek teslim işlemleri ile ilgili bilgi verilecektir.


TOKİ Giresun Konut Teslim Duyurusu