26 / 04 / 2024

toki gökçebey başvuruları ne zaman başlayacak

toki gökçebey başvuruları ne zaman başlayacak

Gökçebey TOKİ başvuru tarihleri 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 olarak belirlendi. Projede 134 adet konut bulunuyor.

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Dar gelirli ailelere yeni destek müjdesi! 2023 vatandaşlık maaşı ne kadar?

Vatandaşlık maaşı ile ilgili detaylar merak ediliyor. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? İşte ayrıntılar...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 projesi! Yüzde 10 peşinatla ev sahibi olun!

TOKİ Gökçebey 2022 projesinde kaç konut yapılacak, TOKİ Gökçebey projesine nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Zonguldak Gökçebey 2022 sosyal konut projesi...

KİPTAŞ Aydınlık Evler başvuruları bugün sona eriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler başvurular bugün sona eriyor...

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. 

TOKİ Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Zonguldak Gökçebey projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 298 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Gökçebey İlçesi İstasyon Mahallesi 298 Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlmesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Zonguldak Gökçebey'de kapanan iş yerleri için yardım kampanyası!

Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi Kaymakamı Oğuzhan Erdi Atak, kapanan ve kiralık iş yerleri için yardımda bulunma kampanyası başlattı.

Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını ödemediği için icralık mı oldu?

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek, Başkanlık konutunun aidatını 6 aydır ödemediği için, site yönetimi tarafından icraya verildi...

TOKİ Zonguldak Gökçebey kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi tarafından Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde hayata geçirdiği 300 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Zonguldak Gökçebey 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Zonguldak Gökçebey 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan Saraycık projesinde toplam 354 adet konut bulunuyor. Proje için başvurular geçtiğimiz günlerde başladı.

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları!

TOKİ 50 bin konut Van Gürpınar başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

toki gökçebey başvuruları ne zaman başlayacak Haberi

toki gökçebey başvuruları ne zaman başlayacak


TOKİ Zonguldak Gökçebey'de yer alan 134 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede yer alan konutlar için başvurular 31 Temmuz'da başlıyor. Zonguldak Gökçebey TOKİ'de peşinat tutarı 15 bin 504 TL ile 31 bin TL arasında değişiyor.


Gökçebey TOKİ'de yer alan konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Zonguldak Gökçebey Şubesi olacak. Konutlar için başvurular 31 Temmuz 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında ilgili bankanın bütün şubeleri tarafından kabul edilecek.


Konut fiyatlarının 155 bin 46 TL ile 190 bin 830 TL arasında değiştiği TOKİ Zonguldak Gökçebey'deki daireler 109,65 metrekare alana sahip.


Gökçebey TOKİ'de yer alan konutlar 3+1 olarak tasarlandı. Projeden yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi...