19 / 04 / 2024

toki göl konutlarına başvuru zamanı

toki göl konutlarına başvuru zamanı

TOKİ'nin 4 Şubat'ta satışa çıkardığı Küçükçekmece Göl Konutları'nın başvuruları bugün mesai bitiminde doluyor. 240 konuta şimdiye kadar 784 başvuru yapıldı.

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi genel kurulda yasalaştı! Yasada 100 gün detayı!

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına yönelik yasa teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı. Bir kerede 100 günden fazla süreli gerçekleşen kiralamalar kapsam dışında tutuldu.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin kanun teklifi TBMM'de kabul edildi: Buna uymayanlara 500 bin TL ceza!

TBMM Genel Kurulu tarafından, Konutların Turizm Amaçlı Kiralanmasına ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümünü oluşturan ilk 16 maddesi kabul edildi. Buna göre bu kurala uymayana 500 bin TL ceza kesilecek.

TOKİ Ardıçlı konutlarında son durum ne? 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ile beraber Konya'da inşa edilen Ardıçlı Konutları'nda inceleme yaparak konut inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı. 

Elazığ'da eğri duran Mavi Göl apartmanına oturulabilir denilmiş!

Elazığ'da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremde yıkılan Mavi Göl apartmanıyla ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıkmıştı. Mavi Göl apartmanı, eğri durmasına rağmen 'az hasarlı', 'oturulabilir' raporu almış...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı!

KLC İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları'na doktorlardan talep yağdı. Projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Gaziantep Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent Konutları’na cami ve sosyal tesis yapılıyor. Sosyal tesisin vatandaşların ihtiyaçlarına cevap vereceği belirtildi.

Göztepe ZER Muhteşem Yeni Yıl Konutları 36 ay vade farksız taksitle!

Muhteşem Yeni Yıl Konutları'nın lansmanı 12 Nisan Çarşamba Günü gerçekleşti. Projede peşin fiyatına 36 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor...

TOKİ Nevşehir Gülşehir Konutları'nda son teslim günü bugün!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nın teslim programı sona eriyor. Toplamda 300 adet daireden oluşan Nevşehir Gülşehir Konutları'nda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Manisa Sarıgöl yollarına modern dokunuş!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde gerçekleştirdiği asfalt çalışmaları ile vatandaşın takdirini topluyor. Bu kapsamda Sarıgöl ilçesi Tırazlar ve Çanakçılar Mahallesini birbirine bağlayan yolda gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmasının ardından mevcut yolda yol çizgi çalışması gerçekleştirdi.

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor!

Nevşehir Gülşehir TOKİ Konutları'nda teslimler başlıyor. Nevşehir Gülşehir Konut Projesi kapsamındaki 300 adet konutun teslim işlemleri, 24 Ekim – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

toki göl konutlarına başvuru zamanı Haberi

toki göl konutlarına başvuru zamanı

Kampanyada 120 metrekare alanlı konutlar ortalama 113 bin YTL'den satılıyor. Başvurular Halkalı'daki İstanbul TOKİ Bölge Müdürlüğü'nden yapılabilecek.

 

Peşinatın yüzde 20 ile 40 arasında değiştiği projede başlangıç taksitleri 706 ile 1.507 YTL arasında. Taksit sayısı ise 60, 72 ve 96.

 

Detaylar için tıklayın: