26 / 04 / 2024

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Firma: KLC İnşaat

Proje: Kuğu Gölü Villaları

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 



Başkent Ankara'da kent merkezinden uzaklaşmadan doğa ile içiçe yaşamak isteyenlerin tercih ettiği Gölbaşı ilçesi, Mogan gölündeki temizleme ve çevresindeki peyzaj alanlarıyla değer kazanıyor.

 

Mogan gölüne çok yakın alanda  KLC İnşaat  tarafından hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları'nda değer artışının göldeki çalışmalar sonra en az yüzde 20 artması bekleniyor. 

 

Tercihini Gölbaşı’ndan yana kullananlar, tercih nedeninin ilçenin lokasyonu, eğitim kurumlarına yakınlığı, doğal göle sahip olması gibi pozitif ayrıcalıklarının yanı sıra, belediye hizmetlerinin de gelişmesinin bölgenin tercih edilmesinde en avantajlı nedenlerden biri olduğunu belirtiyor.

 

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan ve tamamı göl manzaralı 35 müstakil villadan oluşan Kuğu Gölü Villaları, bu çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor. 

 

Üst gelir grubunun şu an lansman fiyatlarıyla villa sahibi olduğu projede, teslimlerin 2018 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

 

Web: www.kugugolu.com

 


projeye sor



Geri Dön